Segona carta: normes de circulació

Hola de nou,

Un mes més apunt per explicar-vos coses curioses dels EUA. Aquest viatge volia explicar-vos curiositats de les normes de circulació.


Un dels primers temes curiosos és que els europeus ens hem de tornar a treure el carnet de conduïr per aquestes terres. Tots? Doncs no. Als Alemanys els hi perdonen (juntament amb els Japonesos). Les diferències en la conducció, com veureu més endavant, son realment petites. I dic jo, innocent de mi, ja que tenim tants cònsuls i embaixadors no podríem posar-nos d'acord amb això? Més aviat els interessa més als d'Estats Units que a nosaltres, basicament pel preu. Aquí amb 20$ (el preu i alguna norma pot dependre de l'Estat) ja ho tens solucionat. Us remeto a un amic nostre per a què veieu, de primera mà, què suposa treure's el carnet als USA, Back to the autoescuela.

Per no allargar-me us enumero les curiositats:

1- En aquest estat no cal portar casc per anar en motocicleta. Es fa realment estrany veure'ls arriscant el crani.
2- No has de fiar-te dels miralls (un invent del diable). Quan t'examines CAL que miris enrere, per tant CAL que giris el cap per assegurar-te del què veus.
3- Els intermitents son vermells, exactament igual que els llum de frens. La qual cosa complica la distinció entre frenar i canviar de carril o girar.
4- Conduïr sota els afectes de l'alcohol està penat amb presó (Drive Under Influence (DUI)). Feu una ullada al video, us prometo que riureu.
5- I la més bona ! No cal portar la matrícula al davant del cotxe. I això ens porta a grans originalitats com la de la foto. Sí, és un bigoti i no, no vaig tocar-lo per veure si era de pèl natural !




Agraïria la col·laboració de tota la comunitat Catalana i/o Española que sobreviu, viu i/o treballa als USA la seva col·laboració i/o crítica !!!

Fins aviat !
A.R.

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes