L'engany de la veritat

Fes una ullada al teu horòscop d'aquest mes. De muda en muda, trobar un lloc per caure mort, de la mà d'un Gironí: de muda en muda

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Lluny del foc el fred d'aquesta tardor et congelarà els ossos i l'ànima blanca que balla dins del teu cor vermell. Estimaràs i no ho voldràs.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Qui sap si ho tindràs prou clar. Tantes idees, tan lluny de tot, trobaràs a faltar la saliva per refrescar-te aquesta boca que parlarà massa. Ho pagaràs i la factura arribarà a l'Octubre.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Cos a cos, jugant a metges, a petons i caricies. Vigila com jugues amb aquests ciris drets.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
L'orgull et passarà factura. Ull per ull, dent per dent. Quan hagis perdut totes les dents i els ulls, què tocarà ? Deixa de ser un comisari a sou, comença a pensar per tu mateix, siguis crític/a. Fes-ho pel el teu orgull. Accepta la reflexió i la critica. No et caldrà fer-te el gran, pots ser un nen petit. No tinguis por. Tingues criTeri ! 

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest octubre t'oblidaràs de tot. De masses coses ! Has de moure una mica més les natges. Aquest esport que tens oblidat i que tant t'agradava. Folla't.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
La incontinència serà el títol del teu octubre. Sabràs el què vols i el que faràs. Però val més que t'encomanis a qui sigui per sobreviure la teva bogeria!

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Aquest octubre arrufaràs el nas. Per tot. Cascaràbies. Busca una col per arrasserar-te i amagar les orelles. Quan no estiguis al refugi, simplement arrufa el nas i mou els hombros

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Agafa el test per aprofitar l'aigua de l'octubre. Els dies son més curts i la vida que de vegades sembla plàcida de cop es tornarà buida i sense sentit. Hauràs de combatre la teva solitud. I tots sabem com ho fas... mentre duri, aprofita-ho !


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Els crostons de vegades son difícils d'empassar. També, de vegades, son els que tenen més bon gust. Al final els crits d'emoció, els crits de les ànimes en pena, les lluites estranyes, totes porten lliçons al cor, malgrat sigui un cor d'espines.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Cansat/da de coses complicades i grans frases. De gamarusos que pretenen ser mil coses. Les cuques que caminen sota el cel son simples meravelles. Busca-les i gaudeix-ne. Coses simples per a l'octubre. Feliç aniversari !!!

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
No calen penes ni glòries per patir. Evita-ho. Deixa fluir l'energia que giri si ha de girar. Deixa de pensar només camina, un pas darrere l'altre. Gaudeix de tu mateix/a ! Et caus bé, al final ets un tiu/a simpàtic/a.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Ets i seràs un savi llest buscant l'error. Mai t'equivocaràs ni, per suposat, et tornaràs boig. El teu viatge cap enlloc continua. Potser cauràs en fals aquest octubre. Vigila el cel, cauran claus de punta !


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes