Criteri Sense Maquillatge

En els comentaris de l'anterior editorial n'hi havia un que em va cridar especial atenció. Deia que els articles de la revista havien d'anar firmats, que no val això de posar pseudònims. No és una cosa que pugui decidir jo, ja que aquesta és una revista és de tots els que escrivim i llegim; però em va semblar interessant l'aportació.


Algunes seccions ja van firmades, a gust de l'escriptor, una d'aquestes és la que presento avui; una secció amb nom, cognom i sense maquillatge. L'escriu Óscar Ramírez, un gran especialista en la matèria, assessor d'inversions independent, imparteix cursos, és un crack i és molt divertit. 


He assistit algun dels seus cursos i el que em va quedar clar és que quan no entenem el que està passant és que no escoltem la gent que toca i a canvi tenim desinformació per un tubo. Per això el seu article no me'l perdo mai, a ell sé que el puc escoltar. 

Segons ell en Economia sense maquillatge donem una ullada a l'entretinguda actualitat política i econòmica, i analitzem com afecta a les nostres butxaques.

Salut i CriTeri

Editorial

revistacriteri@gmail.com


Share this:

3 comentaris :

  1. El que importa és el que es diu o qui ho diu ? O les dues coses ? Fa falta posar noms cognoms i DNI's per dir les coses ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo crec que no cal. Sinó s'hauria de demanar el DNI també per fer un comentari.

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes