Música i podcast a un clic des d’inici.info



L’altre dia estava fent un cafè a la capital i vaig veure un artista. Quan vaig arribar a l’ordinador tenia ganes d’escoltar-lo...






grooveshark - tota la música

Escriure el nom de l’artista o d’una cançó, clicar la icona musical i començar a escoltar. Fantàstic!


La diferència amb Spotify (i altres serveis) és que a Grooveshark podem escoltar música sense necessitat de crear un usuari i sense propaganda entre cançons. Si tenim usuari de Grooveshark, a més d’escoltar, podem guardar les cançons preferides, fer llistes musicals, etc. Grooveshark funciona també des del mòbil.


google músic  - els nostres discos

Trobareu una opció extra a la icona musical que permet accedir directament al nostre Google músic. 

Per exemple, al posar al cercador “joan miquel oliver” i clicar la G de Google de la icona musical s'obren tots els nostres discos d’aquest artista que voltava per Barcelona. Si encara no tens Google Músic llegeix aquest article: Google Músic: Tota la música al núvol!


ivoox - audio-quiosc

ivoox és un audio-quiosc amb programes de radio a la carta, podcast, audiollibres, conferències, etc. Un lloc on podem estar informats sobre qualsevol tema: història, música, esports, humor, etc. Ideal per posar mentre netegem, treballem o conduïm. 

Per exemple, si posem "joan miquel oliver" i cliquem la icona d'ivoox podrem escoltar les últimes entrevistes que li han fet, riure una estona (perquè el miquel oliver sempre em fa riure) i descobrir que ha escrit un nou llibre.


A part de la web també ho podem escoltar utilitzant l'aplicació pel mòbil, disponible per Apple i Android. Una de les opcions que m'agraden més és poder descarregar els àudios quan tinc wifi i poder-los escoltar quan vulgui sense interrupcions. Fa temps vaig escriure un article sobre ivoox que pots recuperar: iVoox: Radio a la carta




Youtube també és un bon lloc on escoltar música. Des d’inici.info podem accedir a Youtube i també descarregar qualsevol cançó. Aquí podeu trobar un petit vídeo musical on explico com funciona.




Alguna recomanació musical per escoltar aquest mes? Agraeixo els comentaris



Salut i Criteri



Mr.Llaminadures

Més articles llaminers aquí


ciclosofia, 
un esport entre la filosofia i el ciclisme
JOAN MIQUEL OLIVER



Share this:

2 comentaris :

  1. Molt interessant el grooveshark.
    Et recomano la Feist (començant pel "Let It Die"), és relaxant.

    ResponElimina
  2. Gràcies G. Estic escoltant Feist i m'agrada, quina veu aquesta noia!

    El pitjor de Grooveshark és el nom que és difícil de recordar. Però ja no cal perquè tenim la icona a inici.info ;-)

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes