La bola de cristall no falla

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Aquest agost serà un mes musical per tu. Sentiràs campanes abans, durant i després del sexe, després de menjar, després d`anar al lavabo. Hauràs de conviure amb aquest soroll constant que emetrà el teu cap. Serà una cosa extranya, però.....tantes coses extranyes hi ha al mon !!!

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Continuaràs plantejan-te un canvi de parella. Et recomano, des d'aquí, que comencis a preparar el terreny. Ves tastant alguna cosa, només per veure si trobes alló que busques. Si has de pagar, paga !!! La Salut bé, de moment.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Laboralment aquest agost estaràs perfecte ! Basicament perquè faràs vacances. Però saps que quan hi tornis, estaràs totalment deprimit/da i només aquest pensament no et permetrà gaudir al 100% dels polvos que fotràs. T'hauries de plantejar un canvi de feina.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Val més que et comencis a masturbar com un autèntic malalt. Aquesta acumulació de mala llet, de ràbia contra tot, millor que la canalitzis cap a l'onanisme. Compra't revistes, mira internet, DVD's el què vulguis, però toca't. Laboralment estaràs fatal i de salut bastant malament.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Continues amb el sexe totalment trist i monòton. No entenc perquè. Sempre havies estat el nostre ideal de "masterfucker", però últimament estàs de baixa. Laboralment se t'haurà passat la novetat del mes anterior i ja tornaràs a estar una mica menys eufòric (no n'hi havia per tant del canvi). En fi, a continuar suportant la calor.


CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Continua l'incendi del mes anterior, però amb més moderació. Sort en tindràs perquè ja ho comences a tenir tot encetat de la fricció i aquella ànsia !! Tots et tenim enveja.Et plantejaràs comença a escriure algun llibre sobre les teves vivències sexuals. T`hi animem !!!

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
La teva vida laboral futura es va aclarint. La salut la tens una mica ressentida, no saps perquè, nosaltres tampoc, potser hauries de provar augmentant la quantitat, que no la qualitat, per suposat, de sexe a la teva vida. Necessites més polvos, demana-li a la teva parella.


VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Continues amb el pessigolleig als mugrons, però ja n`has trobat la solució. Esperem que ens ho expliquis. La salut perfecte i els diners un autèntic desastre. Pots provar de posar diners a la loteria, però no et tocarà res de res i, vigila !! Perquè aquest mes perdràs diners.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Gaudiràs d'un viatge excepcional on et deixaràs tots els diners que tenies estalviats, però valdrà moolt la pena. La salut perfecte, excepte algun petit daltabaix sense més importància. Sexe de qualitat però en poca quantitat, estaràs massa concentrat/da en aquest viatge.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Finalment optaràs per l'abstenció. No voldràs tenir cap pensament impur, cap ni un. Evitaràs totes les mirades, posaràs les pulsions al congelador. La feina malament i els diners bé, massa bé.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest mes aniràs més calent que mai. Només faràs que mirar les persones del sexe que més t'agradi i això et comportarà problemes amb la teva parella actual. L'únic que et recomanem és que agafis la teva parella i li fotis uns bons polvos !! De diners perfecte i de salut també.


CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Aquest agost descobriràs la persona possessiva i complicada que ets. Tot allò del sexe només era per la necessitat de fer-te veure. És un descobriment dolorós però segur que sabràs treure'n profit i millorar les teves relacions personals. Apart d'això, gaudeix de les lliçons que et porti la corrent. La salut molt bé, tret d'algun petit daltabaix i els diners, més aviat pocs. Continuaràs senses saber què fer laboralment. No serà un gran mes, a priori.


Armando Rampas

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes