SA BAUMA (TOSSA DE MAR)

Potser us preguntareu com passa les vacances un intrèpid redactor del CriTeri ??
Doncs, malgrat que és època de relax i repòs, els redactors sempre estem treballant i pensant en els nostres inestimables lectors, als quals devem el nostre efímer èxit, i dels que valorem la seva interminable paciència.
Així doncs, des del meu lloc d'esbarjo estiuenc us presento la darrera descoberta a l'hora de passar uns moments joiosos al costat d'una beguda amb més o menys graduació alcohòlica, al gust del consumidor.
Avui us presento Sa Bauma, a Tossa de Mar. Si haguessim de definir aquest "local", sense dubte hauríem d'utilitzar la següent frase : Xiringuito de dia, música i cocktails de nit, tal i com diuen els rètols que anuncien aquest xiringo que trobareu a la cala de la Mar Manuda de Tossa.
Situat en la mateixa sorra de la cala, Sa Bauma és un petit xiringo que de dia fa les clàssiques funcions de xiringuito. Però de nit es transforma en un lloc gairebé màgic, tant pel seu emplaçament que ofereix unes inmillorables vistes del poble de Tossa amb la seva muralla il.luminada i coronada pel Far de Tossa, com per la seva proximitat a l'aigua del mar, com per l'ambient que creen les torxes enceses envoltant el perímetre de Sa Bauma i les espelmes enceses a les taules.
El preus molt assequibles, per exemple un Mojito (molt bo, per cert) us costarà 6,5 euros
LA VIVÈNCIA PERSONAL
Caminant per l'Avinguda de St. Ramon de Penyafort en direcció a la Mar Menuda, crida l'atenció un lloc a la platja envoltat de llum d'espelmes i torxes amb les seves flames movent-se al ritme del vent. De lluny el lloc sembla buit i decideixes apropar-t'hi per veure de què es tracta. A l'arribar, la primera sorpresa és que tot allò que semblava buit, en realitat es tracta de taules plenes de gent que fa una copa acompanyada de la llum de la lluna i del foc, escoltant la música tranquila i suau junt amb la remor de les onades trencant a la sorra. Fent la vista enrere, una magnífica postal de la muralla i el poble mariner de Tossa encantadorament il.luminat, pel qual decideixes que tu has de formar part d'aquell màgic entorn.
EL MILLOR
La ubicació és insuperable, romàntica, estoradora, i molt i molt agradable. Us ho recomano de totes totes. La música, des del Chill Out relaxant i evocador d'Hotel Costes fins a clàssics de totes les èpoques que us fan reviure experiències viscudes en el passat.
EL PITJOR
En aquest cas em decanto per les taules i les cadires, que són de plàstic, ja que són les mateixes que es fan servir de dia com a xiringuito. En aquest ambient nocturn es troba a faltar alguna cosa més sofisticada, i també algun que altre matalàs en plan Chill Out per a estirar-se i gaudir del moment. Però no es pot tenir tot !!
Un lloc aconsellable, 100%, no us el perdeu
Fins la propera
PD : per veure les fotografies haureu d'esperar un parell de setmanes que no puc descarregar-les a l'ordinador

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes