EL CRITERI

Hola estimats lectors,

El pròxim mes celebrarem el 4rt any de l'inici d'aquesta aventura de fer una revista/blog de manera mensual. Ininterrompudament, cada mes, hem estat al peu del canó. Dels històrics del principi en queden pocs, però la força del criTeri ha estat aquesta capacitat per trobar noves ànimes afines que fan girar aquesta bola i tirar endavant amb noves propostes i fantàstiques novetats que ens fan descobrir aquest mon tan immens i amb tantes idees en el que hem tingut la sort d'estar. Des d'aquí volem fer un reconeixement a tots aquests redactors que ens han anat deixant (d'escriure, que no de llegir), sense ells no hauríem pogut arribar fins aquí:

GRÀCIES !!

Per a què podeu veure que estem en bon estat de forma, aquest mes estrenem tres novetats:

1- Nova secció "Imaginarium",on ens regalaran un conte cada mes, no us el perdeu perquè val molt la pena !

2- Nova secció "Internacional" on pretenem tenir contacte amb blogs o revistes estrangeres. Tenim la intenció d'ampliar aquesta secció. De moment, però, hem començat a tenir contactes amb un blog Italià i publicarem una de les seves seccions cada mes, al mateix temps, al blog Italià ens publicaran una secció nostra. Així comencem un procés d'obrir contactes a fora del nostre petit país. La nostra secció Italiana es dirà senzillament, "des d'Italia".

3- Nova secció per democratitzar el cinema. És a dir, que cadascú podrà votar la pel·lícula del mes. D'aquesta manera podrem saber quines són les vostres preferències en quant a pel·lícules. Amb això us volem implicar més i fer-vos més partícips del nostre blog. Us convidem a participar-hi !

Mentrestant continuem amb la lliçó de la Declaració Universal dels Drets Humans, aquest mes toca l`article 25, ben interessant per cert,
Article 25
  1. Tota persona té dret a un nivell de vida que asseguri, per a ell i la seva família, la salut i el benestar, especialment quant a alimentació, vestir, habitatge, assistència mèdica i als serveis socials necessaris; també té dret a la seguretat en cas d'atur, malaltia, incapacitat, viduïtat, vellesa o altra manca de mitjans de subsistència independent de la seva voluntat.
  2. La maternitat i la infantesa tenen dret a una cura i a una assistència especials. Tots els infants, nascuts d'un matrimoni o fora d'un matrimoni, gaudeixen d'igual protecció social.
http://ca.wikipedia.org/wiki/Declaraci%C3%B3_Universal_dels_Drets_Humans


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes