Anys i anys, per molts anys !

Estimats lectors i redactors, FELICITATS !!

Aquest és el nostre aniversari número quatre. Ho celebrem amb una nova secció estel·lar i genial: "Criatures". I continuem amb tots els clàssics que tant ens agraden !!
Així doncs podem afirmar que, malgrat la crisi, malgrat que el mon està convuls, malgrat tot, el criteri continua endavant amb la màxima que diu: "qui dies passa, anys empeny".

Us animem a participar en la votació de la pel·lícula del mes així com de fer comentaris a les diferents seccions, d'aquesta manera tenim un "feedback" que ens ajuda a gaudir de totes les possibilitats de la famosa filosofia web 2.0 i fer d'aquest blog un element participatiu. En definitiva, fer que la família criteriana creixi més sense que els lectors actuals haguem de començar a tenir molts fills.

Mentrestant continuem amb la lliçó de la Declaració Universal dels Drets Humans, aquest mes toca l`article 26
Article 26
  1. Tota persona té dret a l'educació. L'educació serà gratuïta, si més no, en la instrucció elemental i fonamental. La instrucció elemental serà obligatòria. L'ensenyament tècnic i professional es posarà a l'abast de tothom, i l'accés a l'ensenyament superior serà igual per a tots en funció dels mèrits respectius.
  2. L'educació tendirà al ple desenvolupament de la personalitat humana i a l'enfortiment del respecte als drets humans i a les llibertats fonamentals; promourà la comprensió, la tolerància i l'amistat entre totes les nacions i grups ètnics o religiosos, i fomentarà les activitats de les Nacions Unides per al manteniment de la pau.
  3. El pare i la mare tenen dret preferent d'escollir la mena d'educació que serà donada als seus fills.
http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=cln

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes