El món, el món Ramón !!

Lligant-ho tot amb la famosa Bíblia, Sodoma i Gomorra es devia semblar una mica en el mon en el que estem ara: casos de corrupció aguda per part dels que representa que donen exemple i, que representa son els més ben preparats per liderar-nos (polítics), els líders espirituals amb casos de pedofília que ningú s'havia atrevit a treure'ls a la llum fins ara (encara falta la valentia a Espanya, que malauradament, no serà "different" en aquests casos). I els anys que fa que ho practiquen ?

Tot plegat és molt decepcionant. Hi ha qui diu que la corrupció indica que almenys algú remena alguna cosa, per allò de "qui oli remena, els dits se n'unta", que trist i quin fàstic. Potser és la naturalesa humana ? És un mal menor que hem de suportar ? Estem esperant algú que ens il·lumini ? Que vinguin els extraterrestres? Són extraterrestres tots plegats i els humans som els altres? Tots plegats som uns clons atrapats en un bucle que es repeteix ? Tot és una il·lusió ? Existeix Matrix ? Tot plegat és com a "el show de Truman"? És una broma ? Som tontos individualment i col·lectivament ?

Mentre esperem una resposta que ho clarifiqui tot i podem dir, finalment, Aaaaaaaaaaaahhh !! Per això !!!! Ara ho entenc tot !!! Continuem amb l'article 27 de la Declaració Universal de Drets Humans

Article 27

  1. Tota persona té dret a participar lliurement en la vida cultural de la comunitat, a gaudir de les arts i a participar i beneficiar-se del progrés científic.
  2. Tota persona té dret a la protecció dels interessos morals i materials derivats de les produccions científiques, literàries o artístiques de què sigui autor.
http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=cln

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes