Tothom ho sap !

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Quan recuperis tots els fragments que quedin després de la fresca nit salvatge que passaràs ens avises, mentrestant prepara't pel què t'espera !

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Ets estrany i aquest mes tindràs relació amb el llop que portes dins, parlaràs amb amics imaginaris i no demanaràs res al teu àngel de la guarda, perquè diuen que no té sexe i tu només saps de lo únic, de lo principal, del Sexe !

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Aquest mes no podràs sentir res, ni sentiments ni pulsions ni primaveres, seràs una pedra i aquest estat no et desagradarà, simplement racional, tranquil/la, fred i calculador/a.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Deixa la feina, oblida't de tot, fes alguna cosa gran i oblida't de la mediocritat que t'envolta, ets especial i ho saps, però si no t'hi esforces el mon apagarà aquesta petita llum que t'han regalat sense que tu volguessis. Per variar podries enamorar-te.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Ets l'estrella que busca el firmament, la que fa falta perquè tot sigui rodó i perquè tot funcioni, tens una gran responsabilitat, tothom està enamorat de tu tot i que ningú ho sap. El món depèn del que tu facis !!

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest mes seràs l'alè d'un exèrcit diví, la segona cua del gos, el mite de Perseu

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Aquest mes estaràs cansat de ser feliç, estaràs fart de veure-ho tot rosa. Veuràs que existeixen altres colors. Intenta dissimular-ho o potser ens creurem que has deixat de ser aquell preciós i delicat mentider/a que viu feliç i content sempre.


VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquest mes seràs un autèntic "opencor", un restaurant obert 24 hores, un club nocturn fosc, brut i extrany, seràs la boca del llop, la ratonera, un antre, l'alè de l'halitosi, olor a ressaca, dolç i amarg.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Aquest mes els gaigs, les garces, els mussols, els cucuts, les puputs, els gafarrons, els rossinyols i els hortolans entonaran a l'uníson la teva cançó, el sol que no crema t'il·luminarà i sentiràs aquells petits calfreds que tan t'agraden cada vegada que facis l'amor, la primavera ha arribat per a tu !!!!

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
T'arrossegaràs com un porc pel fang, tot té el seu sentit i no tens més remei que fer-ho, això refrescarà la teva pell cremada i els teus sentiments de foc, és necessari.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Potser tu mai te n'has adonat però tens algunes passions ben marcades i malgrat alguna vegada has intentat abandonar-les, no has pogut i aquest mes veuràs que t'acompanyaràn sempre on vagis i com siguis, ho pots canviar tot, però les teves passions no.

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
"La teva ànima voldria enlairar-se, però el teu cos no el deixarà sortir" Mishima (Guspira, estel o caricia).


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes