Qui no plora no mama

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.




AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Aquest mes la foscor arriba més d'hora. No serà un bon mes per a tu. Millor que arribis el més aviat possible a casa teva. No et busquis activitats. De cap tipus. Calma i bons aliments. Simplement busca't una vida fàcil. Els diners arribaran justets al final de cada mes.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Et podràs donar el gust sense haver de donar raons. Després de suar sang, veuràs l'eterna llum. Sense compliments t'exigiran que siguis feliç. Hi haurà un decret estel·lar que t'obligarà a ser feliç. Acomiada tot alló que impedeixi que arribis a la teva meta.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Ja estàs esperant les neus per començar a posar-te aquell vestit d'esquí que et queda tan bé. I pujar a les pistes d'esquí i dir "Au revoire" a tots/es els/les francesets/es guapos/es que hi haurà per allà. Folla-te'ls a tots/es !

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Estàs assedegat, necessites una fornicació, res més que això. Un polvoró alliberador. Aquest mes potser passarà, més enllà de la teva ment i de les pàgines porno a les que et connectes. T'aniria bé. Busca-ho i no tinguis miraments. Si no és gaire afavorit/da, a aquestes alçades, ja no importa molt. Ja no pots tornar a tenir 16 anys.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Així com el mes passat et podia tocar alguna cosa a la loteria, aquest mes, Armando ha vist que el que et tocaran, seran els collons i, perdó, però no serà literal ni de broma.

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Buscaràs plaers estranys, càstigs, brutícies, escopinades, coses molt estranyes que no sabíem que t'agradaven. Ets una bèstia estranya. Dolçors, dolors, renúncies, cuir, suors. Amaga't perquè si la gent descobreix el que ets encendran les fogueres per tornar a cremar aquestes parts obscures.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
La sort et somriurà a la feina i després d'haver aguantat "Déu sap lo què", seràs recompensat. Rebràs diners, estaràs a gust i treballarà amb tu, algun membre del sexe que t'agrada, que serà d'alló més atractiu/va i a sobre et mirarà amb aquells ullets que tu ja saps què volen dir. Ja ens explicaràs com va tot plegat.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Mai podràs comprendre ni saber molt bé on està el teu error. Aquest conjur que cau sobre tu. Últimament estàs descobrint aquest mosquit de posar i treure que portes prop de l'orella. Intenta fer algun intercanvi amb la teva parella, negocia i intenta buscar aire fresc que obri les teves esperances. Escolta aquest murmuri murri cantat a cau d'orella.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Sonaran canyons, s'obrirà el teló, tot estarà apunt per al teu espectacle. Un moment dolç s'acosta, la realització final del ritual d'iniciació, de l'entrada a nous camps. El prepuci baixa i apareix l'ametlla, el caputxó que donarà la benvinguda a nous camins. Nous conjurs sense talismans. Dolç mar, dolç fred, neu per tot arreu. Vigila els teus desitjos perquè poden convertir-se en fredes realitats.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Després de la clavada del mes anterior, Armando espera no fallar aquest:
Les guitarres distorsionant entren i esperen el retruny de la bateria (0:40), i les  gotes de saliva dels teus humils llavis cauran davant la gran quantitat de llaminers que esperen per menjar un tros de les teves natges de mil fulls amb crema.  Tu no faràs més que fugir sense sentir cap compassió per la gana de sucre d'aquests diabètics famèlics i diabòlics. Contra el foc, més foc !!! Tots/es et volen. Què els regalaràs?

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Estaràs disposat a ser pitjor, sense concedir ni un respir, mai, sense arreglar vells errors. No hi haurà qui pugui distingir entre tu i tu i l'altre. Estaràs disposat a renunciar, a ser el servent, una altra vegada, sense rebre res a canvi. T'agrada que et castiguin. El poeta emmascarat, l'àngel perdut, la víctima d'un Déu.


CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Vigila les estafes, però, sense temor, segueix la senyal, compra aquella loteria que el cor et dicti. Juga a la ruleta de l'amor, tot és un joc en el que pots perdre més que el cor. Treu-te la disfressa de fada i posa't el barret que té el conill amagat.


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes