Preparats per l'impacte

Aquest mes estrenem nou disseny de la mà del nou Yves-Saint-Laurent del mon del blog, el senyor Criatures. Anirem millorant perquè no tenim més remei.



En quant al nostre país, sembla que comencen a sentir-se els aires de les eleccions. Ara és quan els candidats tornen a fer la seva lletania. Crítiques als altres partits, udols de llops, carn putrefacte, interessos, possibles pactes...Perquè no hi ha un major esforç en el programa polític i un menor esforç a criticar la resta? Son gent intel·ligent, d'això no n`hi ha dubte, doncs si saben que la majoria de nosaltres, pobres humils mortals, ens agrada que ens plantegin els seus objectius com a partit; quina planificació tenen per quan governin; Què pretenen potenciar amb els diners que els donem per a què gestionin... Perquè no ho porten a terme ?

Sabeu què ? No hi entenem de política. La veritat és que el criTeri està buscant algú que pugui fer una traducció Política-català, català-política. També acceptem el mateix amb el castellà, anglès, alemany, àrab o amazig. De l'economia, l'autèntica política, també.

Des d' aquí oferim un miniespai de 10 línies als partits que vulguin presentar-se i explicar-nos alguna cosa que puguem entendre.

Escriviu-nos a

cinemacriteri@gmail.com

Gràcies


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes