Desembre fosc

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.



AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Aquest mes no t'anirà gaire bé. Estàs cansat de la teva feina. Potser faràs una bestiesa, o potser una genialitat. Estàs just a la frontera entre el fracàs més estrepitós i la genialitat.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Amor rosa pur i dur. Tang de taronja. Dolçor de codonyat. Pura canya de sucre per aquest mes.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Continues essent la bomba sexual que sempre has estat. Aquest mes de fred, tu estaràs calent/a per dins i fred/a per fora. Un autèntic bombó de licor, d'orujo ! Ja saps, orujo, orujo....

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
No apostis gaire, no t'anirà bé. Tens bones perspectives laborals i econòmicament t'anirà bé. En l'amor continuaràs essent el mateix desastre de sempre.
 
BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest mes estaràs a la glòria, faràs el que voldràs, el que t'agrada, et passejaràs amunt i avall, com un rei/na. De feina, però, no en tindràs, si en tenies la perdràs i sinó en tenies, tampoc la trobaràs.


CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Tot serà una autèntica merda. Hauràs d'aguantar coses que no soportes i en el fons ho engegaries tot a la merda. Potser ho hauries de fer. Valdrà la pena aguantar? Aprén la lliçó.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Claus, els que vulguis. La feina és i serà una merda, però cada mes cauen i això és el que t'agrada. Millor no ens plantegem el futur perquè tot plegat seria com tenir un reactor funcionant al màxim enganxat a l'orella.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Mou-te com tu saps. Ensenya tot el que tens i abriga't perquè encara et refredaràs. Et plantejaràs deixar la teva parella, però mentre t'ho planteges ves practicant el sexe amb ella, i amb els/les amants que tinguis també.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Continues amb els teus rituals extranys que ningú entén. Ets curiós/a i extrany/a. La recomanació d'Armando és que forniquis com un boig/ja.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Estaràs cansat/da com mai, tot et semblarà igual, sempre el mateix, pesat, dens, les mateixes olors, les mateixes excuses, el mateix patetisme.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aguanta. Hauràs de tenir molt paciència, potser esgotaràs les últimes existències que tens. Intenta compensar-ho amb alguna fornicació extra, això sempre pot ajudar.


CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Aquest mes serà com si t'haguessis pres alguna droga, els colors seran més vius, i el fred més intens i el sexe més gustós. Gaudeix perquè potser el gener no serà tan plàcid.


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes