Plats de colors

Això de fer-se les coses un mateix ja comença a ser un vici!!! Allà on vaig veig un munt de possibles Fes-t'ho tus; al carrer, a les botigues... 



l'últim a estat anant a sopar a casa d'uns amics!! Per cert, moltes gràcies per la idea ;P I què millor que compartir-ho amb vosaltres???
Aquest mes la cosa és facileta i molt ràpida de fer. Com sempre, és una idea que podeu complementar amb la vostra creativitat canviant els colors, les formes, etc.

Quan ja tingueu el material a punt comença la creativitat!!!
Hem de posar el plat de vidre triat cap per avall i amb l'esponja suquem a la pintura de vidre d'un dels colors (un troç, no al gaire) i anem tacant el plat a "topos".

Quan us canseu torneu a sucar l'esponja (canvieu de punta) en un altre color i seguiu tacant el plat fins que quedi més o menys cobert. Jo he triat dos colors però vosaltres podeu fer servir més, però tingueu en compte que de pintura no en gastareu gaire si el platés petit.
També podeu fer línies, sanefes o fins i tot lletres o dibuixos si ho feu amb un pinzell.


Quan ja us hagi convençut el disseny del vostre plat ja tindreu 3/4 parts del taller fet (ja us he dit que era ràpid!). Només heu d'esperar a que s'assequi la pintura de vidre (1/2 horeta si heu posat poca pintura), llavors per resaltar els colors que heu triat cobrim tot el plat (per on hem pintat abans) amb la pintura blanca. Jo he pintat amb un rodet perquè així no queden marques, però amb un pinzell gruixut també pot quedar bé.

Finalment, quan la pintura blanca està prou seca, ho podeu tornar a pintar amb pintura negre o d'algun altre color, això si, millor que sigui pintura acrílica.
I... vualà!! Ja ho tenim fet! Girem el plat i el que abans era un simple vidre ara és un Miró en potència!!

El podeu fer servir per posar les claus a l'entradeta de casa, o per deixar-hi caramels, o espelmes... o simplement per decorar la taula del menjador!!
Fins i tot si compreu una pintura que us assegurin que no marxa amb l'aigua podeu decorar aquella vaixella de la iaia que tots tenim al cap!

És un regal fàcil, original i únic per aquestes festes, així que animeu-vos a fer-ne un i envieu les fotos perquè tots poguem veure l'artista que porteu a dins!!

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes