Més de dos anys de llaminadures


Quan l’any acaba sempre intentes mirar enrere per veure si has pogut fer tot allò que t’havies proposat; però un any passa molt ràpid i ara a l’últim moment ja no hi ha temps a fer tot el que et falta.

M’he posat nostàlgic i he estat pensant quines són les llaminadures que més utilitzo i de les que més m’ha agradat escriure. El primer que m’ha vingut al cap sen’s dubte ha estat Dropbox, aquest disc dur al núvol és una eina imprescindible en el meu dia a dia. També escolto Podcast molt sovint i llegeixo el Google Reader. Així que jo destacaria aquestes 3; però curiosament quan m’he posat a mirar aquests escrits al Blog de Criteri son del 2009 i no del 2010!!!.


Això m’ha decebut una mica però també m’ha fet venir ganes de millorar l’any vinent. M’agradaria que valoressis quins son per tu els 3 millors escrits d’aquest any i proposessis alguna idea pel 2011. Aquí va l’enquesta:


Un any acaba i un altre comença. Crec que aquest any que ens espera, tot i la crisi, serà l’any dels telèfons amb internet (smartphone) i també dels tablets. Tot plegat una sèrie de gadgets que són gairebé ordenadors però que ens aparten d’aquella idea de seure en una cadira davant d’una pantalla, un teclat i un ratolí.

Al ser aparells tàctils tot és diferent i els sistemes operatius s’han haguet de fer i pensar de nou. En aquest nou món d’aparells tàctils ja no domina el Windows i la batalla sembla clara entre iOS de Apple (iPhone, iPad) i el Android de Google (Nexus S, Nexus One, HTC Magic, etc.). Ja veurem qui guanya i pels que encara no en teniu cap d’aquests ja veureu com canvia la vida al tenir tota la informació (Internet, Gmail, Música, Diaris, Twitter, Dropbox, etc.) disponible en tot moment.


Totes les llaminadures aquí


Bones festes a tothom














Els dits són tàctils
els aparells llaminers
i la informàcio té tarifa plana
Mr. Llaminadures (desembre de 2010)

Share this:

1 comentari :

  1. Un desig de cap d'any per encetar el gener, que no tingui un esglai el senyor llaminer.
    Que 12 mesos més ens deleixi amb la seva saviesa, que no s'estranyi de ser a cops una raresa.
    Que als que el seguim d'aprop ens continuï il·luminant la xarxa, i resolent dubtes de com fer anar la maleïda "caixa".
    Que s'acabin ja d'un cop els rodolins dolents, tot plegat per desitjar un molt bon any a tots els llaminers excel·lents i aquesta secció tant i tant polivalent! ;o)

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes