Atenció a la primavera


AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
LLEGIU-HO ENCARA QUE NO HO SUPORTEU !!



AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
La manera per entendre aquestes preguntes que et captiven a la primera impressió. Aquests petons que voldràs robar als càlids vespres verds d'aquesta primavera que ja ha arribat. Totes aquestes preguntes tindran embriagadores respostes que has de buscar dins l'esperit de l'alcohol. Beu el líquid fort d'aquesta bonica ampolla verda que t'apareixerà quan més ho necessitis. Obre les finestres i deixa que entri l'aire !

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Ulls salvatges amb cara de nina/o i uns cabells negres com el carbó, pell blanca, pàl·lida de pols de talc. La parella que apareix a totes les cançons d'amor. Potser farà precipitar aquella ruptura que ja tenies apunt. No només és amor, pot ser feina, treball o llibre, llums de vida, resplendors, foscors. Ruptura !!

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
No penses tornar enrere i saps que al davant hi tens una carrera cap a la vellesa. Busca alguna pastilla d'aquelles que et tornen a fer sentir jove, aquell ginseng que et fan sentir fimbreig a l'entrecuix. On estan aquells anuncis de quan començava la primavera ? (Cerebrino Mandri etc...). Busca-ho i pren-t'en una cada dia i deixa't anar.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Velles ferides tornaran a sagnar, i seran ferides que mai van cicatritzar, del cor, de ben endins. Posa-hi fil a l'agulla i intenta superar-los. Hauràs d'apendre a suturar aquestes ferides. Farà mal.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Ets guapo/a i jove, ple de vitalitat i aquest mes tindràs bones notícies. Et sentiràs com mai. Tens els diners suficients i molt poca feina per endavant. Arribaran notícies que et faran rejovenir. Cor ple i ganes de fer coses !!

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Un angoixa aplastant apareixerà aquest abril. L'alineació de planetes no et serà favorable. Espera temps millors. Sovint, sense adonar-te'n, al voltant teu, creixen milions de flors, però tu no seràs capaç d'adonar-te'n. Intenta mirar!!

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Estaràs molt cansat/da de tot. Dels teus "ara vinc", "ara torno", de l'hora que és, "serà aviat", "serà tard"; "he perdut la jaqueta"; "no sé on he deixat el rellotge"; "m'ha caigut el mòbil i s'ha trencat". N'estaràs fins als collons de la teva parella i, si no en tens, doncs millor, perquè n'estaries fins als collons. No hi haurà res bonic, ni les estrelles ho seran. -Estrelles... collons de punts que no il·luminen res en concret. 
Mal humor !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Res estarà a les teves mans. De fet, mai ho ha estat. Sembla que segueixis un guió pre-establert. Tal i com diu Mishima: "la vida és un estrany i dolorós divorci 
no existeix l'amor feliç".


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Estaràs més guapo/a que mai. Busca't algun aire nou, noves coses, posa't modern/a. Compra't alguna cosa (vigila el pressupost!). S'auguren, a llarg termini, bones notícies.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Tindràs ganes de ballar a les nits càlides i estelades de primavera d'aquest abril. També tindràs por. Ja saps que hi ha dues cares a les monedes. Aquest abril serà un joc de pujades i baixades, de camins de muntanya amb fortes baixades i fortes pujades. Et cansaràs, et farà mal el cos, però has de tirar endavant, sempre endavant.


SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
El silenci entre dues notes, un salt entre el buit i el ple. L'instant entre ser jove i ser vell. En aquestes situacions és on un ha de saber el que ha de fer o deixar de fer, ser o no ser. Molts dilemes que potser no són importants per perdre-hi gaires instants. Ja no coneixes a ningú o coneixes ja a tothom. Relativitza !


CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Aquest abril ja no tindràs por, tant temps fa que estimes i les cançons d'amor són tan curtes. Tant temps que admires i adores a la teva parella. I s'ho mereix. I la teva parella amb tu. Tot és i serà perfecte !! Eternament saludables i enamorats.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes