Novetats de primavera

Benvinguts un nou mes al nostre petit racó. Aquest mes, i ja en portem 73, us donem la benvinguda amb moltes novetats. Anem al gra:



La Cort d'apel·lació, una de les nostres seccions amb més contingut històric i documentat, entra en període de descans i reflexió. Han estat molts mesos amb una alta intensitat, estudiant personatges històrics; científics, guerrers, reis, arquitectes etc. amb profunditat i rigor. Ha estat un recorregut llarg i excitant escrit de manera intensa i apassionada de la mà del Canonge de la Seu al qual desitjem molta sort i agraïm que ens hagi il·luminat i ensenyat tantes coses. Hem estat uns privilegiats !! Mil Gràcies ! 

També ens ha deixat, ja fa uns quants números, el nostre estimat Concurs. Portava moltes temporades amb nosaltres. Després de descobrir-nos llocs, espècies arbòries, vegetals i del regne fúngic, personatges actuals, passats i contemporanis han decidit que ja n'hi havia prou. Des d'aquí ens comprometem a repartir l'últim premi que va quedar pendent al guanyador. Una llàstima perquè tant Mr. Neck com Mr. Mosca eren redactors històrics, de la vella guardia, del criTeri. Mil gràcies als dos !! 

I de l'arbre que és el criTeri, algunes branques acaben la seva activitat i donen pas a nous brots que neixen amb força. Així doncs inaugurem dues seccions que ens porten aire nou ! Donem la benvinguda a la nostra comunitat a L'art de la cervesa de la mà de Mr. Llúpol i Des d'Africa de la mà del nostre Mr.Weah particular.

L'art de la cervesa ens explicarà, mes a mes, tots els secrets de la beguda alcohòlica més beguda, consumida i antiga. La tercera beguda més popular general després de l'aigua i el tè (segons la wikipèdia). Ull ! Que segons wikipèdia està per sobre del cafè !

Des d'Àfrica ens explicarà les vivències d'un català en terres sub-saharianes. Ens esperen autèntiques aventures en ple segle XXI al cor de l'Àfrica negra. Amb Mr.Weah tenim aventures assegurades !! Esperem que les conexions siguin bones i puguem gaudir puntualment de les seves col·laboracions.

Així doncs, ja veieu que tenim moltes novetats aquest mes !!! Gaudiu-ne !! I si teniu ganes de participar amb nosaltres escriviu-nos !!

revistacriteri@gmail.com




Moment tècnic i logístic:



Si teniu problemes per fer comentaris al blog: degut al canvi de privadesa de Google  hem d'acceptar cookies a tercers per fer comentaris al blogspot. No ho acabem d'entendre però així és:


Si teniu problemes amb Chrome feu click aquí 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes