AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
LLEGIU-HO ENCARA QUE NO HO SUPORTEU !!



AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Recuits de mel, pastissets dolços. Aquest maig sentiràs la necessitat de la dolçor, a sobre, a sota, al costat, a tot arreu, però dolçor extrema acompanyat de colors forts, vermells, verds.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Ensopegaràs i t'aixecaràs. Tindràs núvols al cap. T'enamoraràs i descobriràs que de nit pot sortir el sol, malgrat sigui difícil.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Ni la teva ombra et farà cas. L'àvia que sempre dèia que eres especial, guapo/a i llest/a ja no hi és i la trobaràs a faltar més que mai. 

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
El teu profeta, el teu poeta preferit, caurà del seu pedestal. Veuràs que la perfecció que li havies adjudicat només era fruit de la teva ment. Les caigudes del mites sempre fan mal i en l'amor encara més.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Abriga't que a aquesta primavera et pescaran alguns virus d'aquests punyeteros. La salut et passarà factura. Cuida't i que et cuidin.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Després d'uns mesos d'escassetat començaràs a gaudir una altra vegada del sexe ben fet. Unes llepadetes on cal, un culet ferm, en fi, escriu-nos i explica'ns-ho que pinta bé !

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Gust de fang a la boca obrirà el camí d'aquest maig. Aigua de la font dels tòtils, rajant aigua fangosa que omplirà el teu cos. El marró és el color del maig per tu. Per ajudar-te a superar-ho, intenta pendre vitamines i si no pots comptar amb unes bones fornicacions, pots proporcionar-te-les tu mateix/a. Pel teu bé !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Fa temps que estàs en una bombolla, més feliç que una mosca apunt d'ofegar-se en un almívar: una mort dolça i inesperada. Una bona lliçó, quan un creu que està segur i feliç i resulta que està atrapat/da a la mateixa dolça trampa.


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Qui s'ha cruspit les expectatives i les promeses que tenies ? Txaiiiii !!! Crida i desfoga't però val més que anem acceptant que no hi ha promeses que no puguin fallar. Només et queda ser constant i assumir el repte.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
4 bledes i un crostó. Aquest mes la teva economia realment estarà tocada de mort. Ara va de debó. Crits d'emoció grisa, crits d'ànima en pena. Rics que riuràn dels teus esclats. Girasomnis, cors d'espines. Gamarús. Tard per arrepentir-se però a temps per tirar endavant, malgrat la urticària ! Endavant !


SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Flotaràs per camps de gallerets vermells, flotaràs per camps de blat encara verds, sense pensar, simplement gaudint de les sensacions, amb un punt de sol que escalfa el suficient, sense excés en un orgasme intens i profund, allargat en el temps, amb els ulls totalment girats.


CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Rondinaires amb la llengua al cul et tocaran els collons com mai, justament en el pitjor moment, ganduls, dromedaris, egipcis, esgarrats, estafadors, crits, trons. Obre el paraigua, aguanta i llepa la sal de la venjança que serviràs freda algun dia.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

2 comentaris :

  1. Flotaré sense flotador ! quina primavera ens espera !

    ResponElimina
  2. uf!!! potser he estat encertat, puc mirar-lo a la meva manera,
    i escombra cap a dins de casa.

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes