Si no saps què fer...


L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !


L'agost és de Placebo



AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest agost t'adonaràs que encara no saps estimar malgrat que estiguis més enamorat que mai. Concentra't en la teva economia perquè si fas volar tants coloms al final cauràs d'un cel blau a un terra encimentat de color gris. Vigila.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Aquest agost el talp sortirà de sota terra per veure finalment la llum. Tot el teu mon canviarà i s'obriran noves possibilitats al nou mon. Tindràs por perquè abandonaràs el vell mon fosc i humit tan còmode per a tu. Què fa un pobre talp a la superfície ? 


ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
La gravetat serà més forta aquest agost. No quedarà cap racó on amagar-se de la gravetat. Tens un coet? Hauràs de suportar una mica aquest pes. Esperem que no s'incrementi. Intenta alleujar l'equipatge, deixa anar llast.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
No hi ha escapatòria. L'amor impossible t'ha atrapat. Aquell amor adolescent t'embolcalla en una forma que no toca. A veure com solucionaràs el problema. Val més que hi posis tot el teu esforç.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Busca l'autèntic amor d'estiu, a la platja, amb la sorra i la sal. T'està esperant, sempre ha estat allà.La persona que més t'estima!! De banda sonora sonarà el més pastel dels pastels, música ensucrada. Allà et trobaràs tu mateix/a. Potser que comencis a compartir-te. Tan perfecte/a ets ! Un petit bany d'humilitat t'anirà bé. 

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Nyaca, nyaca, nyaca, nyaca aquest agost, nyaca, nyaca, nyaca. Els tambors sonaran al ritme de la teva pelvis. Vigila el tempo, no et perdis !

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Aquest agost tornaràs a recrear-te amb la música antiga que et porta antics records. És curiós que les coses canvien menys del que un es pensa malgrat la realitat s'esforça a voler semblar diferent, fa anys que estàs en un cercle tancat que gira sobre tu mateix/a. Res ha canviat malgrat sembli completament diferent.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquest agost jugaràs a jocs malvats. El mon estarà en flames i ningú més que tu el/la podrà salvar excepte tu. Mai has somiat conèixer algú com el/la que coneixeràs aquest agost. Et tornaràs a enamorar com fèia temps que no ho fèies. És un estat mental? Químic? o un simple Joc Malvat...


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
El moment més feliç és quan arribes a casa i li fas petons i li parles de totes les coses que passaran, i, quan, més tard, al llit, l'abraces i li xiuxiueges que vols quedar-te per sempre més. Potser no és quasi res, però ajuda a oblidar-se del pànic, trossets de tranquil·litat. Tot això et funcionarà per oblidar el pànic. Trossets de tranquil·litat pel teu cor.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Cada dia d'aquest agost serà una semifinal per a tu. Les coses estan malament i has d'apendre, per passar aquest agost, a jugar amb la cintura. Fa uns quants dies, Mr. Tutubo ens donava un link per apendre'n, AQUI


SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Hauries de saber les roques en les que et recolzes per mantenir-te sobre aquest mar que tot ho vol engolir. Espero que entenguis lo important que és tot plegat. Qui és el mar sobre el qual flotes ? Quines son les roques que et faran de trampolí ? Saltaràs ? 


CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Si vas a ballar amb ell/a no facis un error de càlcul. Has d'assegurar-te la jugada i no ser tu qui s'equivoqui. Potser no cal que obeeixis el que et diu el cos. No dir el que criden els ulls. Tot et portarà al terrible engany.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes