Fil i agulla a l'estiu

Sembla que ja arriba el bon temps i això s'ha de celebrar! Com bé diuen a l'estiu tota cuca viu... i al Fes-t'ho tu! no serem menys. Bé ja se que tot just hem començat la primavera...però ja falta menys!

Per començar a posar-nos guap@s i treure la roba d'estiu de l'armari, aquest mes us proposo agafar fil i agulla i reciclar una funda de coixí!
lasmanualidades.com

Veureu que el Fes-t'ho tu! d'aquest més també és reciclat, en aquest cas de la pàgina web lasmanualidades.com, on he trobat molt interessant com convertien una funda de coixí en una samarreta ben fresqueta.


Comencem... el material és ben poc:
Funda de coixí, tisores, fil i agulla


Primer de tot, marquem amb un guix un arc (pas 1) a una de les cantonades de la funda de coixí (hem de triar una cantonada amb costures). Després ho repetim a l'altre cantonada de la mateixa vora. Finalment marquem un semicercle al mig de la vora (pas 2). Aquest serà l'escot de la nostra samarreta, així que tingueu en compte per fer bé la mida que el vostre cap ha d'entrar pel forat.
Dobleguem la funda de coixí per la meitat pel costat més llarg (pas 3)


pas 1, 2 i 3

Assegura't que els arcs dibuixats a les cantonades queden sobreposats (pas 4) i talla-les (pas 5). Talla també el semicercle dibuixat (pas 6).
pas 4, 5 i 6

T'hauria de quedar una forma semblant a la de la imatge 7 i 8. Amb la coixinera desplegada, agafa les tisores i amplia l'escot perquè quedi més bonica (pas 9), però vigila o ensenyaràs el melic!


 pas 7, 8 i 9

Finalment pots acabar de guarnir-la afegint una cinteta (pas 10) i fent un llacet. Ara només queda agafar fil i agulla i cosir el llacet a la samarreta (pas 11).

 pas 10 i 11
I vualà! ja tenim la nostra samarreta ben fresqueta!

Jo et recomano que si tens màquina de cosir, facis un punt de zig-zag a les vores perquè la roba no es desfili. 

Ara només us toca posar imaginació i enviar-me alguna fotillo!

Bon CriTeri!!




Share this:

3 comentaris :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes