Una cançó per dir Adéu


L'home que et guiarà està aquí, i t'ho diu tot. Estàs apunt per pujar a la nau ? Escolta a Armando Rampas !

Si estàs malalt, pots pendre una pastilla que no et farà res però ajudarà al teu cervell a curar-te, això és el Placebo (A song to say goodbye).


AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Et sentiràs mlt més dèbil. Fent ballar el seu retrat en el marc del casament, pensant el què havies somiat i el que ha estat. Les coses passen i ara que el sol brilla i escalfa, el teu cor està gelat. Almenys no et faltaran els diners. Juga a la 6/49.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Aquest maig t'enamoraràs i no podràs parar de fornicar, les natges no pararan de moure's a un ritme frenètic mentre el teu sexe i el teu cos queda xop de suor . Seràs una locomotora sense fre creuant les grans praderes dels EUA en les èpoques dels búfals. En resum, molt sexe i molt, molt, molt salvatge.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Els músculs del teu cos tindran més to que mai, la pell brillant, les pupiles dil·latades i moltes ganes d'exibir-te. Fes-ho ! Et volem veure en tot el teu esplendor !

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
No hi ha res més a dir, i quan no hi ha res més a dir no cal dir res més. No omplis de soroll un magnífic silenci. Aquesta serà la teva màxima aquest maig. No deixis que no sigui així. Lluita per a què callin aquests pesats. T'ho agraïrem els que no ens atrevim ! SILENCI !

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest mes de maig hauràs de tenir en compte, constantment aquesta pregunta: "Val la pena?". Val la pena discutir? Val la pena sacsejar-ho? Val la pena escoltar-lo/a? Val la pena aguantar? Val la pena estar aquí? Benvingut el mes "val la pena" I moltes felicitats pel teu aniversari !

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
No tindràs amics, no tindràs amants, no tindràs problemes no tindràs plaers, t'espera un maig neutre, sense alts ni baixos, monòton, continuista, ni verd ni groc ni vermell, un color de gos com fuig.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Aquest maig perdràs tot el teu temps en els detalls, parlant i discutint amb un dimoni que es perd en els detalls i obvia les generalitats. T'absorvirà en una espiral de resignació i odi malgrat els teus esforços. Pots superar-ho, Armando t'envia sacs de paciència. El consól és que té data de caducitat. Espera que el iogur caduqui !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Trobes a faltar estar a casa amb la mare pentinant els teus cabells mentre tu et queixes que t'estira massa. Aquell amor del pare quan t'eixugava amb la tovallola després de la dutxa. Aquest maig et sentiràs nostàlgic/a. Deixa que passi, també és bo, intenta gaudir-ne.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
El teu reialme tornarà a ser teu. Manaràs a la catedral del teu cos. Buscaràs els plaers en tots els racons, obligaràs al teu esclau a rebuscar en totes les sales del teu castell en un orgasmic "sensefinal" !!! Les respostes ja les buscaràs el juny, aquest maig concentra't en recòrrer tots els racons!

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
MAIG MAIG MAIG, tot torna a ser aquí, mira al teu voltant, MAIG MAIG MAIG, no et confonguis, els colors i les formes es poden barrejar i formar noves entitats que volen amb espais no imaginats, seguint linies i formant sons de colors que prenen no formes que poden ser contables i incontables.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Violins i orquestes toquen cançons que et connecten amb la terra i el cel en una explosió de sons i colors, moments apoteòsics i brillants. Aquest maig t'esperen postals que et seguirant al llarg de la teva vida, blaus profunds, peus que corren per camps de blat dorat, extensions amb roelles vermelles florides que regalen la seva bellesa als teus ulls oberts i admirats de la sort que tens. PURA EMOCIÓ !

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Cada vegada que ploris la teva memòria t'ha de dur les bones vivències que has tingut, els regals que t'han acompanyat al llarg de la teva vida. No hi ha adeus, la vida és circular, el món és circular i l'univers també, un cercle infinit que es repeteix tantes vegades que no es poden contar. Mira als ulls i torna a ser un nen/a, torna a gaudir de l'escalfor del sol que et fa suar i et reconforta.


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

3 comentaris :

  1. de moment (Sagitari) ho has clavat!!

    ResponElimina
  2. Lo de les roselles vermelles ja s'ha complert i només som dia 9. Com ho sabies Armando ?

    Soc Sagitari

    ResponElimina
  3. me encantan las predicciones pero a más largo plazo 50-60 años vista !!!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes