Descarrega vídeos i música mp3 del Yotube directament al teu Android



L’altre dia necessitava descarregar uns vídeos infantils del Youtube per la meva petita i em vaig trobar que és més complicat del que sembla. Youtube no permet descarregar els vídeos i no hi ha cap programa en el Google Play que ho faci.

Al final vaig trobar la manera de fer-ho amb el programa TubeMate i instal·lar-ho de manera manual. Crec que és prou interessant explicar-ho perquè a més de descarregar el vídeo i tenir-lo offline també podem descarregar música en mp3.

Youtube va canviar les condicions i ara no permet descarregar en local els vídeos, això fa que no hi ha cap aplicació a Google Play (tenda d’aplicacions del nostre telèfon Android) que permeti descarregar els vídeos. Així que hem de fer una mica el pirata i instal·lar una aplicació que no està a Google Play; però tranquils no és tant difícil de fer.

Després de buscar per Internet en pàgines que conec em vaig decantar per l'aplicació TubeMate tot i que segur que hi ha més aplicacions. Hem de pensar que per instal·lar aplicacions fora de la tenda Google Play hem d'estar una mica segurs de l'origen perquè després no tinguem problemes.

1 - Instal·lar TubeMate

1.1 - Primer de tot hem de donar permís al telèfon perquè puguem instal·lar aplicacions manualment des del APK (fitxer d'instal·lació d'aplicacions Android).
Cal entrar a “Ajustes>Seguridad>Orígenes desconocidos”. (si voleu més informació)

1.2 - Anar a la web de TubeMate i descarregar des del telèfon directament el fitxer APK http://tubemate.net/
(si ho feu des de l'ordenador heu de passar el fitxer APK al telèfon per USB o per DropBox)

1.3 - Un cop descarregat el fitxer APK l'executeu i us donarà un avís de seguretat i endavant amb la instal·lació


2 - Descarregar vídeo


2.1 - Obrir l'aplicació que funciona igual que la del yotube i busqueu el que us interessi. La podeu reproduir si voleu estar segurs de què és el vídeo

2.2 - Un cop en el vídeo veureu que a dalt hi ha un botó verd de descarregar

2.3 - Trieu la resolució del vídeo i comença la descàrrega

3 - Descarregar música mp3 de youtube

3.1 - Igual que abans, només cal buscar el vídeo de la cançó
3.2 - Donar al botó de descarregar

3.3 - Triar l'opció del final que és descarregar com Mp3

S'ha de dir que el programa TubeMate no reprodueix ni els vídeos ni els Mp3 descarregats. Però un cop descarregats podem utilitzar directament el visor de vídeos i música que porta Android.



La descàrrega és molt ràpida i permet fer-ho quan tenim wiffi o descarregar-ho una vegada i no gastar la nostra tarifa de dades. Després reproduir vídeos i música és instantani i no depenem del 3G. 

Els vídeos i la música és de Youtube i no es permet la descàrrega de manera oficial. Per tant, s'ha de tenir clar que només és una còpia temporal perquè aquí el 3G és molt car i lent ;-)


Us ha agradat? Utilitzeu alguna altra aplicació? teniu trucs d'aquest estil?... sempre podeu posar algun comentari.

Salut i Criteri




Qui cedeix la llibertat essencial per una petita seguretat temporal no es mereix ni llibertat ni seguretat


Autor: Benjamin Franklin (Boston, EUA, 1706 - Filadèlfia, EUA, 1790), físic i polític estatunidenc.




Share this:

8 comentaris :

  1. Molt interessant, pràctic i explicació excel.lent. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Un cop més excel·lent! Gràcies

    ResponElimina
  3. Increïble casualitat! Ahir, precisament, em vaig trobar amb el mateix problema. Volia descarregar-me un documental des del meu Mac i no entenia perquè el Real Player Downloader no funcionava com de costum. Vaig perdre dues hores de la meva vida reiniciant el navegador, l'aplicació i, fins i tot, l'ordinador. Tant de bo t'hagués llegit abans. Finalment però, vaig trobar "Wonder Share AllMyTube" (sí, ja sé que el nom no inspira gaire confiança) però va de luxe i és súper gratis. La millor que vaig trobar per IOS.

    ResponElimina
  4. Llampdecontes "Wonder Share AllMyTube" es una aplicacio per iPhone/iPad o per Mac?

    Recomanable?

    ResponElimina
  5. Per Mac, Dani. De moment em funciona molt bé i no li he trobat pegues.

    ResponElimina
  6. Per iPad utilitzo "Video D/L" i va molt be. Pero ara crec que aquesta aplicació, i d'altres, que permetien descarregar directament del Youtube ja no estan permeses ;(

    ResponElimina
  7. He trobat una web que ho fa ràpid i no cal instal·lar res. Ho podem fer des de l'ordenador o directament des del telèfon.

    http://www.youtube-mp3.org/

    ResponElimina
  8. TubeMate és la meva aplicació favorita.

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes