Benvingut 2014!

Sentir-ho dins, tant endins, que no es pot oblidar, ningú ho podrà entendre però tots ho sabem. Aquest 2014 serà GENIAL! Malgrat els mals moments que vindran, encararem aquest 2014 amb un somriure a la cara, perquè ha de ser així, perquè és la única manera de tirar endavant i, per això, Armando Rampas us vol desitjar coratge per viure i tirar endavant amb un somriure !!

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
El fred t'agrada i et convé! Aquest gener finalment podràs apagar aquest foc de l'entrecuix. Ets terrible i molt calent/a i això, ja ho saps, t'ha portat algun problemilla. En fi, aquest gener serà tranquil.

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Aquest desembre les coses giraran, tot anirà bé. Regals, celebracions, la salut, diners, feina. Només has d'intentar ser comprensiu/va i ajudar als que no tenen tanta sort com tu. Sigues generós/a!

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Es perdran tots els cels misteriosos al compàs de cançons antigües que no es poden anomenar. Aquest gener serà un mes fantàstic! Sexe del bo. Els plans del futur començaran a estar més clars que mai i començaràs a veure-ho tot més clar. La teva familia t'adorarà i tots els del teu voltant diran que sí a tot el que els hi demanis, com a tu t'agrada, sense protestar!

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Capità del teu propi vaixell que va a la deriva, veuràs el cel tan aprop que es deixarà tocar amb els dits. Notaràs l'esponjositat dels núvols. Vigila que a les altures costa respirar, no et podrem perdonar que ens deixis enrere ! Estima'ns !

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Ets una petita part de la terra, rodejat de muntanyes creuaràs tots els boscos per arribar a la teva meta, aquest gener toca fer camins complicats, però bonics i amb olors fantàstiques. Camina amb el pas decidit, sense por i amb la direcció clara i decidida. Molts ànims ! Ens trobarem pel camí!

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
No hi ha cap solució però tens valor i aquest gener l'hauràs de fer servir. Utilitza'l i encara't a les coses que vinguin. Sigui quina sigui l'amenaça. Aquest gener serà la calma abans de la tormenta, prepara't, cultiva el valor, busca aquell punt d'energia concentrada que tens a l'interior que t'ajudarà.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
La ficció no és més que un conte de la crua realitat. Els carrers buits estan plens de veritat i l'àngel que et guarda quan tremoles no t'ha abandonat però sembla que dormi. Intenta despertar-lo ! No demanis perdó per ser qui ets ni per sentir el que sents. Defensa el teu territori !

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Aquest gener has de vigilar la teva salut. T'has passat. T'has passat. Ara toca apendre la lliçó i fer una bona cura. Regala't alguna cosa que et faci il·lusió que t'ajudi amb la salut. Fes un passeig per aquestes muntanyes tan boniques que tens aprop !

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Als ulls dels del teu voltant podràs veure com ets i com t'has comportat al llarg del temps. La collita del 2014 serà la que vas sembrar al 2013. Els resultats seran bons !! Tingues confiança ! 

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Aquest gener veuràs el futur a llarg plaç clar. Les coses finalment s'et dibuixaran clares, veuràs clar el traç que abans era borrós. Els rellotges giraran a favor teu. Els camins que seguiràs seran els correctes.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest 2014 seràs l'Au Fènix que reneix de les cendres! Nous camins que et portaran més enllà encara, trobaràs sentit a les coses i els teus desitjos es compliran. Per concretar més, aquest gener et somriurà. Passi el que passi serà bo, malgrat en un primer moment no ho sembli. Gaudeix a fons de fer el que fas !!

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Cada paisatge et recordarà una cançó de les que escoltàves abraçat/da a aquells que has estimat. Et faràs petit/a preguntan-t'he què passarà. Armando et diu, no hi ha futur sense present. Quan et despertis gaudeix del sol que surt a l'horitzó ! Serà un mes de nostàlgia. Cada paraula es resistirà a ser una més. Cada somriure serà una revolució.


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes