Any.do – El millor gestor de tasques gratuït pel teu telèfon (Apple i Android)

Comencem l’any amb el bon propòsit de millorar i per això cal organitzar-se. Que millor que una bona aplicació senzilla, bonica i pràctica on puguem apuntar el que hem de fer avui, demà, properament o algun dia.

Any.do és una aplicació gratuïta, sense propaganda i que si volem se sincronitza amb les tasques del nostre Calendari de Google. N’he provat moltes i al final, gràcies a una recomanació d’una amiga llaminera, he trobat l’aplicació perfecta.



Instal·lació



Calendari

Els de Any.do estan fent una aplicació de calendari però per ara jo em quedo amb el Bussiness Calendar que per mi és el millor. I si voleu provar algo més bonic li doneu una oportunitat a SolCalendar.

I Wundelist?

Fa uns mesos us vaig parlar de Wunderlist, però Any.do és més ràpida i té un disseny animat més bonic pel dia a dia. Wunderlist encara la utilitzo però per fer llistes de pel·lícules per veure, llibres per llegir, llista de la compra compartida, etc.

Article recomanat

Cal ser una mica crítics i us recomano que llegiu aquest article "Aburridos y rodeados de tecnología: así se imaginó Isaac Asimov el año 2014 en 1964"

Salut i CriTeri

Mr.Llaminadures



Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes