cercar imatges a Internet

Cada dia som més visuals i necessitem cercar imatges per fer una presentació, una felicitació per una amiga, per veure si un lloc ens agrada per anar de viatge, una cara famosa...

Des de la pàgina d’inici.info podem accedir directament als principals llocs webs on hi ha les millors imatges. Veurem com no només a Google hi ha bones imatges, sinó també a flick, 500px, pinterest, revista Life, etc.

Cercar imatges a Google

El més normal és cercar imatges directament al cercador de Google. És ràpid i eficaç i no calen explicacions perquè tothom ho sap fer.

Escriu el que vulguis i clica la icona de cercar imatges


Cercar a imatges + [avançat]

Si després d’escriure el tema que volem cercar a inici.info en lloc de clicar la icona de cerca d’imatges utilitzem el + llavors cerquem directament imatges grans. 

Concretament utilitzant el cerquem imatges més grans de 2MP i a més s'obra la barra de cerques avançades d'imatges de Google on podem fer tota mena de filtres molt interessants. 

Per exemple, podem filtrar per la mida de la imatge (gran, mitjana, icona,...), pel color (blanc i negre, color vermell,...), el tipus (cara, foto, clip art, dibuix lineal,...), l'hora (si volem una imatge actual), etc.


Comunitats fotogràfiques (Flickr i 500px)

Un dels millors llocs per trobar grans fotos són les comunitats de fotògrafs. En aquestes comunitats hi ha grans professionals i aficionats que comparteixen les seves millors fotos.

Flickr: Pertany al grup yahoo, va ser la primera gran comunitat de fotògrafs i fa poc s’ha remodelat completament. Té aplicació pel mòbil i ofereix 1.000 GB d’espai gratuït. Prou espai per guardar totes les teves fotos!.

500px. Una comunitat que va néixer quan Flickr estava adormida i no s’actualitzava. Hi ha molta activitat entre usuaris i grans fotos. Una delícia donar-hi una volta.

Si t’agrada la fotografia, les comunitats són llocs on pots aprendre molt; pots marcar les fotos que t'agradin i també penjar les teves fotos. Les fotos que facis públiques (la selecció de les millors) la gent te les critica i aprens. També permet vendre les teves fotografies.

Pinterest

Segons la viquipèdia Pinterest és una xarxa social que permet trobar, filtrar, organitzar i compartir imatges i vídeos que hi ha a Internet. Els usuaris poden crear i organitzar per temes col·leccions d'imatges, esdeveniments, interessos, aficions, etc. 

Tots aquests continguts es distribueixen en forma del que s'anomenen pinboards, que visualment són com taulers d'anuncis. D'aquesta manera, Pinterest és una plataforma molt visual que et permet recopilar en un mateix espai tots els teus interessos.

A més a més, els usuaris poden seguir pinboards d'altres persones que comparteixin els mateixos gustos per tal de buscar inspiració i descobrir coses noves del seu camp  d'interès. L'objectiu principal de Pinterest és unir a persones de tot el món a través d'aquelles coses que troben interessants. El mateix nom ho diu: Pinterest = Pin + interest, “enganxa els teus interessos”.


Exemple de cercar imatges

Un petit vídeo on es mostra el resultat de cercar imatges de "Menorca" en diferents llocs web.




Més llocs on trobar bones imatges



I a tu, on t'agrada cercar imatges?


Salut i Criteri


Mr.Llaminadures



Més articles llaminers aquí




Share this:

3 comentaris :

  1. Molt adient la cerca d'imatges de Menorca, per fer dentetes de cara a les vacances...
    Realment el món no es limita a google, és molt útil tenir tan a mà alternatives d'imatges molt més boniques que les que acostumem a cercar el dia a dia. Vaig a fer proves...

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes