OFIUCO LA 5 REVOLUCIÓ

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

12 com els apòstols, com els mesos, com les 12 campanades i com les vegades que la lluna gira al voltant de la terra, fet vital per establir els signes del zodíac.

Semblava que el número 12 era el símbol de l'ordre còsmic però ha arribat Ofiuco que ha convertit l'ordre en desordre. Si definitivament Ofiuco s'estableix a l'horòscop (Armando ho farà) els 12 signes passaran a ser 13. I a més de ser un número que ja de per sí dona mal rollo, això farà que haguem de deixar de comprar els ous per dotzenes.




Y això d' Ofiuco...¿qué és?
Us enganxo aquí una explicació de seriosos estudiosos de la temàtica :


Salvo que seas seguidor de Final Fantasy o un 'crack' de los astros, el nombre de Ofiuco era más bien desconocido. La Unión Astronómica Internacional fijó su posición como constelación en la línea zodiacal a partir de 1930, pero Ofiuco no fue reconocido por la astrología tradicional, de origen babilónico.

Pero todo ha cambiado, o puede cambiar, con los postulados de la Minnesota Planetarium Society, que reclama el estatus zodiacal para Ofiuco.

Ofiuco, también conocido como serpentario, se corresponde en la mitología griega con Asclepio, el hijo de Apolo y la humana Corónide. Era tan bueno curando a enfermos que se decía que podía resucitar a los muertos, por lo que fue matado por Zeus. Su símbolo es la Vara de Esculapio (una serpiente entrelazada en una vara).

El caso es que el nuevo signo de Ofiuco ha provocado un enorme revuelo y hay muchos aficionados a los designios de las estrellas que se 'niegan' a cambiar de signo. Las redes sociales (altavoz y reflejo de lo que se cuece en la sociedad) reflejan el malestar y desconcierto tanto de usuarios anónimos como de grandes estrellas.
Així doncs, benvinguts al nou horòscop !! Aquelles petites coses que no quadraven amb vosaltres, ara quadraran !! Permeteu-me, també, allargar una mica a Ofiuco després de tants anys amagat i escombrat per les forces del mal, ara mereix un espai més gran.
Aquest mes us poso personatges famosos en moments concrets per a què us veieu i us miralleu a vosaltres mateixos:



AQUARI (17 de febrero al 11 de marzo)


PEIXOS (12 de marzo al 18 de abril)
Aquí
ARIES (19 de abril al 13 de mayo )
Aquí

TAURE (14 de mayo al 21 de junio)
Aquí 

BESSONS (22 de junio al 20 de julio)
Aquí al final dispara.


CÀNCER (21 de julio al 10 de agosto)
LLEÓ (11 de agosto al 16 de septiembre)
VERGE (17 de septiembre al 30 de octubre)
Aquí

BALANÇA (31 de octubre al 23 de noviembre)
ESCORPÍ (24 al 29 de noviembre)

OFIUCO (30 de noviembre al 17 de diciembre (recuperat després de ser expulsat fa anys))

Esculapi o Asclepi va ser el pare de la medicina de l'antigua Grècia, que va ser, en la seva època, considerat un Deu.

Va ser metge i cirurgià que va acompanyar als llegendaris argonautes en la seva expedició naval a la Colquida. Sembla ser que aquest mege coneixia molts verins i contraverins, alguns d'ells extrets de les serps. 

Va curar a malalts amb tanta eficiència que la serp va passar a ser considerada com a beneficiosa fins al punt que figura en els símbols de la medicina fins a l'actualitat. 

Per tal motiu, la constel·lació del serpentari Ofiuco es troba relacionada i barrejada amb aquesta història, indicant un període particualr on neixen molts metges, humanistes idealistes i sers predisposats a aventurar-se a la vida buscant la realització personal, de la seva autorealització. 

Son persones somiadores, pensadores, idealistes, bons metges, humanistes, psicolegs i esportius. Tenen facultats particulars per lo religios i l'ensenyament. És més un individualista aventurer que un casolà.

Encara que es casi i tingui fills, aquests ocupen una parcel·la molt petita de la seva vida. De manera que és fàcil preveure que per aquestes persones les relacions amoroses no són mai fàcils. El gran amor d'avui pot convertir-se en el gran enemic de demà. Ull amb els temes financers, separacions i bens.

Aquí el personatge que és Ofiuco. A Armando Rampas li encanta !!!!

SAGITARI (18 de diciembre al 20 de enero)
Aquí

CAPRICORN (21 de enero al 16 de febrero)
Aquí val la pena esperar fins al final, riureu.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

2 comentaris :

  1. potser per això que els horòscops no encertaven mai...faltava un símbol!

    ResponElimina
  2. Ostres jo era Sagitari i ara veig que soc escorpi. Haure de repassar tots els horoscops antics?

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes