CRISI


AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Et sentiràs un superman/woman. Aquest juny serà fantàstic ! Sentiràs el pur estiu dins teu. 

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Tothom veurà el que t'està passant. Però tu no te n'adonaràs. Obre bé els ulls que son temps estranys. Recull les peces, busca les que et faltin per acabar el trencaclosques. Intenta veure on trepitges.


ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Et sentiràs molt alt/a, si realment penses que ets bo, potser començarà a ser hora de demostrar-ho. Ensenya'ns el que ets capaç de fer !! Molta sort ! 

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Ningú t'acaba de conèixer però aquest juny trobaràs a faltar que algú et conegui, sentiràs la solitud malgrat estar acompanyat. El teu número serà el 3 aquest juny. Espera que les coses passin.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Ets la única persona que pot salvar el mon. Fes-ho !! Mira'ns amb bons ulls. No durarà molt temps, aprofita-ho !

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Has batallat en tantes guerres que les teves cicatrius escriuen missatges poètics a la teva pell i a la teva ànima. Esperem que ens ajudis amb la teva experiència. Aquest juny serà crític per tu, però hi estàs acostumat/da. Talment com al principi.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Sembla que comences a veure una mica de calma en un futur pròxim. Després de mesos d'estressssssssss. Ja era hora. Aprofita per parlar amb els amics/gues. Escriu algun blog, relaxa't, ves a la platja, fornica....

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Ens encantes. En silenci fas coses. Tot gira, ets una peça clau invisible. Continua així, sabem que ets necessari/a !

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
No importa el que dius, importa el que fas, per això seràs jutjat/da. Malgrat soni greu no ho és. Vas bé i continuaràs anant bé aquest juny, i, tal i com indica l'alineació planetària això durarà uns quants mesos. 

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Aquest juny sentiràs de nou la por al teu cos. No siguis tímid, accepta-ho, intenta buscar sortides. Amagar-se tan de temps farà la situació més difícil. Els refugis acaben descobrint-se.


SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest juny descobrirem si realment busques la tranquilitat o prefereixes un estat d'estres constant per no sentir els teus propis pensaments. Facis el que facis passa-t'ho bé.


CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Aquest juny vindrà molta gent a tu preguntan-t'he el que necessiten saber. Fes caritat i explica'ls el que volen sentir. Se t'obriran portes i les coses aniran bé. No et preocupis per la teva bancarrota personal, se solucionarà.

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes