Un Amour de Jeunesse


París, hivern de 1999: Camille té 15 anys; Sullivan, 19. Tot i que s'estimen apassionadament, Sullivan vol anar un any a viatjar per Amèrica del Sud, un pla que omple a Camille de desesperació. A finals d'estiu, Sullivan marxa i uns quants mesos més tard deixa d'escriure.  

Any 2003: Camille es dedica de forma absorbent als seus estudis arquitectònics. Coneix un arquitecte de fama mundial, Lorenz, que li torna la seguretat en si mateixa. S'enamora.

Any 2007: Camille i Lorenz formen un tàndem sòlid. Camille és la seva ajudant, però se sent a punt per començar amb el seu propi despatx. En aquest moment Sullivan es creua en el seu camí. Després d'una incòmode i freda primera trobada, Camille el veu una altra vegada, i comença a reviure coses que havia deixat enrere. El seu cor es debat ara entre els dos amors de la seva vida.
Pel.lícula: Un amour de jeunesse.
Direcció i guió: Mia Hansen-Love.
Països: França i Alemanya.
Any: 2011.
Durada: 110 min.
Gènere: Drama, romanç.
Interpretació: Lola Créton (Camille), Sebastian Urzendowsky (Sullivan), Magne-Havard Brerkke (Lorenz), Valérie Bonneton (mare de Camille), Serge Renko (pare de Camille), Özary fetch (mare de Sullivan), Max Ricat, Louis Dunbar, Philippe Paimblanc.
Producció: Philippe Martin i David Thion.
Fotografia: Stéphane Fontaine.
Muntatge: Marion Monnier.
Disseny de producció: Mathieu Menut.
Vestuari: Bethsabée Dreyfus.
Distribuïdora: Paco Poch Cinema.
Estrena a França: 6 Juliol 2011.
Estrena a Catalunya: 11 maig 2012.



Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes