Què és el temps?

Benvinguts un nou mes a aquest vaixell, el criTeri, que navega per el mar d'internet. Aquest mes tenim novetats. Per als més observadors ja heu pogut veure a la part superior del blog que tenim nous links: "Qui som", on hem intentat explicar-vos qui som, "format dinàmic" podeu veure el blog en un format més dinàmic i modern. També hi hem posat els "números antics" per a què pugueu veure la nostra evolució (206-08). I finalment "Inici" que us porta al principi dels temps.

També volíem explicar-vos que aquest mes passat, els nostres germans italians de l'Undici han esdevingut Associació. Des d'aquí els hi donem molts ànims per a continuar endavant, ara, en forma d'associació !! Felicitats Undici ! Us poso la carta de presentació més avall per si algú de vosaltres vol formar-hi part.

Us anunciem les Novetats del criTeri per al mes vinent:


Torna L'art de les muses de la mà de Lady Godiva, un raconet amb joies musicals de precisió, simplement diví ! També estrenarem una nova secció de "baile latino" amb el "Lagarto enyesado", ja podeu anar preparant les vostres caderes!


Carta presentació de l'Associació l'Undici:
Bon dia a tothom! Dos anys i mig d'activitat d'onze de la revista han demostrat que existeix és el desig de participació i comunicació La revista és el lloc on s'escriu, però hi ha moltes altres formes d'expressió i de tanta energia que pot portar idees i projectes de tota mena. I així va néixer el mateix nom sense ànim de lucre Associació Cultural "Els Onze"! L'Associació reuneix la gent, dóna la benvinguda a les idees diferents i té l'objectiu d'organitzar, promoure i proporcionar una referència per a iniciatives com la revista. Treure una foto, cuinar, viatjar, la pintura, l'ensenyament, l'organització d'exposicions, activitats socials, etc. etc. Qualsevol persona amb les idees i que busquen un lloc per compartir i posar en pràctica és benvinguda i pot contribuir a aquesta nova aventura. Llavors, si us plau: Dissabte, juny 9, 2012, als 17 anys a Bolonya, la primera Assemblea de la societat en la qual: -Serà presentat a l'Associació -Es triarà als funcionaris -Anem a associar -Es discutirà el futur de les idees i projectes (un lloc web en particular) Els detalls de lloc de celebració es publicarà en aquesta pàgina, on també es pot veure en els Estatuts. Per a més informació i per col · laborar, escriviu a lundici@lundici.it ~ ~ V. Estarem encantats de tenir-te amb nosaltres!

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes