100 !!!

El criTeri compleix 100 edicions!

Curiosament els temps que corren ens demanen més criTeri que mai. Per tant i per això, aquí us l'oferim. 100 números en els que hem canviat i evolucionat. Sempre amb una mateixa línia i un mateix guió, el criTeri. El criTeri com a bandera, el criTeri com a camí per transmetre, cadascuna de les seccions a la seva manera, el millor que podem oferir: la nostra dedicació a transmetre de manera diferent, des d'una perspectiva humil i sincera i, com hem dit abans....sobretot, sobretot, amb el nostre millor CriTeri!

Com els Leónidas i els seus guerrers, nosaltres també aguantarem fins al final. De moment, però, la nostra meta, ara, és arribar als 200. Així doncs, amenacem amb 100 edicions més!!!

FELICITATS REDACTORS, LECTORS I AMICS!



Share this:

3 comentaris :

  1. 100 números, quina passada! contant a 12 números per any surten més de 8 anys.

    Si seguim així aviat haurem de posar "revista amb criteri des de 2006" i quedarà moderno ;-)

    Felicitats a tots

    ResponElimina
  2. Trobo curiós també que una revista fet a partir de gent no professional amb el tema i sense cobrar un duro sigui fidel a publicar cada mes sense deixar-se.

    Tot un mèrit que és un orgull formar-ne part

    ResponElimina
  3. Para mi es un placer participar en esta revista!!! Yo espero llegar a los 200, aunque no sé si tendré recetas para tanto!!!! enhorabuena a todos!! un besazooo.

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes