Carta XI: Petits detalls

Hola criTerians!

Diuen que les respostes sempre estan en els petits detalls. Aquesta mes us vull presentar una petita diferència, un petit detall, una petita xorrada que m'ha cridat l'atenció. Com a català ja sabeu aquesta tendència que tenim a fixar-nos en petits detalls, de vegades, un xic escatològics. Doncs sí. Els més aguts ja saben a quina direcció estic caminant, cap a quina habitació de les cases em dirigeixo: el lavabo.





Fixeu-vos en la petita maneta a la part superior esquerre de la foto. Doncs aparentment tots els lavabos d'Estats Units que he vist, i a falta de comentaris de la diàspora que ho neguin, son d'aquest estil. Una maneta amb una sola descàrrega. Res de possibilitats de mitja descàrrega segons si son aigües menors o aigües majors. Inclús en zones on l'aigua és escassa, el tipus de maneta de descàrrega és aquest. Les preguntes que deixo a l'aire son:

- En un mercat de 318 milions d'habitants no hi ha lloc per diferents sistemes de descàrrega?
- La patent de la maneta (bastant poc afortunada a nivell de disseny) la té algun americà amb conexions al govern?
- Hi ha alguna relació entre la poca sensibilitat mediambiental de l'americà mitjà amb la descàrrega dels lavabos?
- El fet que els sistemes de cloaques no barregin les aigües pluvials i les fecals fa que necessitin més quantitat de fluid per transportar el material fecal fins a la planta de tractament?
- Google també reinventerà la maneta del lavabo? O no hi ha lloc per a millores en aquest camp?
- Europa no pot penetrar amb els seus fantàstics botons per a l'estalvi d'aigua al mercat americà?

Hi ha moltes més preguntes que es deriven d'un petit instrument com aquest. D'un petit detall dels lavabos. Deixeu les vostres opinions i/o comentaris al respecte! M'agradaria fer un compendi de manetes de descàrregas de lavabos de diferents llocs del món, envieu-me fotos de diferents sistemes que heu vist o veieu! armandorampas.criteri@gmail.com

De vegades només son... petits detalls.
Salut i criTeri!
A.R.

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes