S'acosta la primavera

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES. ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI
T'espera una tormenta forta, gran i terrible. Prepara't.

PEIXOS
Aquest mes l'amor t'acompanyarà, et seguirà a tot arreu, estaràs totalment encantat/da. Tot serà rosa. Vigila la cartera, perquè amb tal nivell d'encantament et pendran el pèl continuament.

ARIES
Aquest mes la sort et somriurà. És moment de què et juguis els diners. Fes-los còrrer. A la feina tot anirà molt bé i la crisi no et tocarà. Gaudeix de tot !

TAURE
Es presenta un viatge i t'has de preparar. Trobaràs a faltar els teus amics/gues abans d'hora Estaràs una mica empalagós/sa però t'ho perdonarem.

BESSONS
Estaràs més perdut/da que mai. No tindràs cap rumb i aniràs a la deriva, sense diners. Vigila a la feina.

CÀNCER
Els ex-nòvios/es et perseguiran. No sabràs què passa, però començaràs a rebre insinuacions d'antigues conquestes. No li agradarà gens a la teva parella.

LLEÓ
La salut et passarà factura. Tants dies sense sexe no és bo. Diners molts, però es presenten despeses a mig termini. També una gran incertesa a llarg termini. Però l'amor estarà al màxim.

VERGE
Començaràs a sentir la primavera i aquelles pulsions i forces obscures al baixventre ja seran impossibles de controlar. Vigila ! no t'equivoquis i intenta pensar amb el cervell. De diners no t'en faltaran. El què et farà falta és el seny !!!

BALANÇA
Finalment es desencallaran alguns temes laborals que tenies pendents i això t'obrirà noves perspectives emocionants i enriquidores. L`amor perfecte i de diners els justos.

ESCORPÍ
Aquest mes estaràs més estancat que mai. Tindràs la sensació que res es mou. Ni la parella, ni laboralment ni els diners, ni la gent. Tot està en perfecte equilibri i això no ho suportaràs. Ningú semblarà entendre-ho i potser ni tú podràs entendre-ho.

SAGITARI
Aquest mes serà un mes normal, un impàs cap a la primavera. Simplement l`hauràs de passar i ja està. Estaràs a la rutina. L`amor com mai !!!

CAPRICORN
Aquest mes tot anirà bé. Els astres s`han alineat per ajudar-te. No tindràs maldecaps i tot el què et proposis et sortirà bé. Aprofita-ho !!


Armando Rampas

criteri@elcrit.org

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes