DIONISOS (Barcelona)

Són molts els restaurants i espectacles que podem visitar i veure setmanalment a Barcelona. El caire mediterrani de la ciutat convida a sortir i gaudir de la gastronomia i la companyia de les nostres amistats.
Aviat arribarà el bon temps (si més no el fred ens deixarà) i el dia es farà més llarg, amb el qual tindrem la inevitable temptació de sortir a passar-ho bé.
Si a més de sopar, voleu passar una bona estona, trobareu un bocinet de la gastronomia, tradició i alegria grega al Restaurant Dionisos, situat a l’Avinguda Marquès del’Argentera, 27 (just davant de l’Estació de França)



Hi ha altres Dionisos a Barcelona, regentats pel mateix responsable, Ioannis Golias, a l’Eixample (València, 112 i Comte d’Urgell, 90) i Gràcia (Torrent de l’Olla, 144), però el del Born, amb la proximitat del mar, del Parc de la Ciutadella, i perquè no dir-ho, de tots els bars i locals que ens ofereix el barri de la Ribera no té comparació.

El local, agradablement decorat i pintat amb els colors blancs i blaus que majoritàriament dominen la nostra idea de les illes gregues, i amb fotografies de paisatges i imatges típicament gregues, és molt acollidor. La carta, amb els clàssics productes grecs, com el tzatziki o la moussaka, i també amb altres plats que recullen les essències del mediterrani amb les fulles de la vinya, les olives i olivades, i l’omnipresent formatge Feta

La vivència personal : L’ambient molt agradable, el menjar molt bo, i alguns dies a la setmana hi ha una ballarina que balla al so de les danses gregues. Però si teniu la sort de que l’amo aquell dia estigui animat, la nit es converteix en un veritable espectacle. Després d’uns quants Ouzos (suposo) s’aixeca, es posa a ballar un Sirtaki (normalment acaba escollint per ballar amb ell la noia més maca del local, o sigui que aparteu les criatures), i un cop tothom està animat, aplaudint, cantant i brindant, comença a treure plats i a trencar-los mentre balla, en el que sembla és una de les més renombrades tradicions gregues. Per suposat, és per viure-ho. Entre el vinet, els licors i la marxa que hi ha, surts del local amb unes ganes boges de festa

Restaurant Dionisos


El millor :
Ambient acollidor que permet anar a sopar, tant en parella com en grup. I com he explicat, amb una mica de sort, i quan menys t’ho esperes, pugen el volum de la música i ja s’ha “liat” el sidral. Tots a ballar el Sirtaki

El pitjor :
Anar amb ganes de festa i que aquell dia no passi res de res. Casualitats de la vida.

De tota manera, sempre podrem mirar d’animar-nos al DioBar, el local que es troba sota mateix del Dionisos i que és un dels locals més In de la ciutat.

Hi trobareu més informació a la web :
http://www.dionisos-bcn.com/

Fins la propera

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes