Primavera

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES. ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI
Amb el canvi d'horari estàs més calent/a que mai. Sentiràs les pulsions infernals de tota la química atrapada al teu cos. La salut estarà totalment sotmesa a aquestes pulsions. Només podràs concentrar-te en donar-hi resposta.

PEIXOS
Perquè estàs tan trist/a si ho tens tot ? No marxis, no viatgis. La teva parella s'està plantejant abandonar-te i tu ho sospites. Agafa't al què puguis com si fos la última cosa que et pugui salvar. No serà un mes excepcional, més aviat el contrari.

ARIES
Aquest mes hauries de comprar-te roba interior. Renova't per dins. Ja és hora que comencis a creure en totes aquelles coses que no havies cregut. Per exemple en l'horòscop del criteri. Armando Rampas et vigila !

TAURE
Aquest mes estaràs més sol que mai. Miraràs al teu voltant i sentiràs un gran buit. Compra't vitamines, posa't el millor CD que tinguis i intenta focalitzar les teves pors cap als llavis més propers que tinguis.

BESSONS
Tens amics que estan esperant que t'hi posis en contacte. Aquest mes serà l'adecuat. Això et portarà a tenir problemes amb la teva parella, que és totalment depenen de tu i t'exigeix més del que estàs disposat/da a donar-li. De sexe no gaire.

CÀNCER
Aquest mes fornicaràs com mai. Finalment ens descobriràs l'actor/riu pornogràfic que portes dins. Compra't el kama-sutra.

LLEÓ
Una vegada recuperats els dies perduts, i recuperat ja dels mesos d'abstenció. Et dedicaràs a situar-te, a mirar al teu voltant i navegar per la inmensitat de possibilitats que t'envolten. Vola amb el teu núvol kindom !!!

VERGE
Aquest mes estaràs fantàstic/a, radiant, les pupil·les dilatades, els llavis gruixuts, humits, semi-oberts, esperant la pròxima victima dels teus encants que sucumbeixi a les teves arts. T'aprofitaràs de lo guapo/a que estàs. Al mateix temps voldràs ampliar la teva red social i ho aconseguiràs. De diners, malament, malament. Però, ja saps, qui té un amic, té un tresor.

BALANÇA
Aquest mes tot t'anirà bé. El sexe amb molta qualitat però en la quantitat justa, sense excessos. A la feina tot t'anirà perfecte, es presenten bons resultats en un futur molt pròxim. Estaràs més penjada que mai de la teva parella. I la salut perfecte.

ESCORPÍ
L'entrada de la primavera et somriurà. No voldràs sexe, però serà el mes de l'erotisme, de les transparències, del "si però no", del "et toco però no vull". De l'amor platònic, del tacte, de la sensibilitat, de la humitat, de l'anhel. Res de sexe brut, benvingut l`amor pur !!!

SAGITARI
Prepara't per un mes amb excés de feina. Finalment veuràs el final del túnel, però encara queda. Tu pots amb això i molt més. Molts ànims. L`amor i el sexe correcte, tal i com ha de ser.

CAPRICORN
No acabes de curar aquesta molèstia que tens. L'amor està estancat. I el sexe està en renaixença, en descobriment. Aquest mes preferiràs follar a la cuina. Mira, cadascú té les seves particularitats.


Armando Rampas

criteri@elcrit.org

Share this:

2 comentaris :

  1. Ja sóc al final del túnel !!! per fi

    ResponElimina
  2. M'encanta ser balança...no sé perquè però sempre et prediuen sexe de qualitat...

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes