Taboulé

Aprofitant que aviat arribarà la calor, us vull presentar una recepta refrescant, la tabulé, que és una amanida de cus-cus amb un toc exòtic.

Primer de tot cal “inflar” el cus-cus. Podeu utilitzar els paquets que hi ha a totes les botigues i seguiu les instruccions d’ús que marca el fabricant.

Mentre es refreda, podeu anar tallant ben petits la resta d’ingredients. Tomàquets, cogombre, ceba dolça, menta fresca i julivert. D’aquestes herbes, especialment de menta, poseu-n’hi una bona quantitat.

Tot seguit ho barregeu bé i hi afegiu el suc d’una llimona, una mica de pebre vermell dolç i ho proveu de sal. Ho deixeu reposar una nit a la nevera i ja ho teniu a punt per menjar!!

És important que cap dels gustos, especialment el de la llimona o el de la menta, sobresurtin dels altres. Cal que sigui una combinació de matisos i que quedi ben equilibrat.

Bon profit i fins al mes que ve!!!


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes