Orenetes d'Àfrica

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES. ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Després de l'energia gastada al mes passat, ara necessites repós i bons aliments. No busquis parella, no miris persones de l'altre sexe o del teu mateix, tanca els ulls davant els animals que et siguin atractius. Evita els problemes. Relaxa't.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Aquest mes la sort et somriurà. Volaràs lliure com el vent, seràs com un esquitx d'escuma de mar, saltant i gaudint de la bona temperatura. Ple d'amor per tots els atractius i atractives que s'acostin a la teva àrea d'influència. Ens tornaràs a tots bojos/es, serem fans teus, t'adorarem com un autèntic Deu/esa.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Aquest mes has de continuar amb la renovació que vas començar el mes passat. No és un procés fàcil, però valdrà la pena. La salut s'en ressentirà. L`esforç és gran. De sexe res de res, no es pot fer tot.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Aquest mes ja tindràs uns llavis propers que t'ajudaràn. Ja podem passar a la fase següent, busca algun tros de pell que doni més consol que els llavis, però no cal que t'oblidis dels llavis, intenta portar-ho tot. La salut perfecte i els diners no t'interessen. Tu a lo teu !

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Estaràs totalment estancat a la feina. Estàs fart/a de protestar però no ets capaç de fer moure les coses. Aquest mes tampoc serà un bon mes per fer-ho, espera a millors temps. Jo de tu, em concentraria en l'amor, el sexe i els amics, que de moment et portarà millors beneficis, almenys per a la Salut.

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest mes els astres s'alinearan en contra teva. No estaràs del tot fi. Tindràs alguna dècima de febre i també, tos tos tos. De sexe gens i de diners tampoc. Mira, algunes vegades les coses van bé i d'altres no tant. Hauràs de resignar-te. Tot passa.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Ja comences a gaudir d'una situacio perfecte. La teva i de ningú més. Et sentiràs afortunat/da, i ho ets. Gaudeix profundament de les situacions que et trobaràs aquest mes i no et plantegis grans coses, recorda que és en els petits moments on es pot veure, com reflexat en un mirall, la veritat de la vida. Sexe de qualitat.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Com un autèntic monarca de l'amor, carinyós i despiatat al mateix temps, castigaràs tots els amants que fas seguir. Els castigaràs i torturaràs per, finalment, en el punt màxim de la seva agonia, fer-los reviure amb una mica de la mel que portes dins. Ets un ser terrible i t'aprofitaràs dels teus encans innats. Ho pagaràs algun dia, però no aquest mes.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Continues amb l'eufòria. T'estimen, et busquen, la feina bé, l'amor com mai, el sexe en la seva quantitat justa, amb alguna "floritura" i tot. En fi, un mes de primavera perfecte.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Aquest mes necessitaràs veure el mar, sentir la brisa a la teva cara. En tindràs tanta necessitat. Has d'acostar-te a la costa, ho necessitaràs. Tan sols seure tranquilament prop del mar. Això serà tot l'anhel d'aquest mes. Pren-te alguna cosa en algun lloc de costa, el teu cos t'ho demana.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest mes tindràs alts i baixos. No sabràs cap on anar. Però el camí es fa a poc a poc. Gaudeix d'aquesta primavera i les coses bones que ens portarà a tots. Les dolentes ignora-les. És l'esforç que has de fer aquest mes de maig. El sexe serà fort i turgent !!

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Finalment no vas follar a la cuina, una autèntica llàstima. La teva parella, pensa que ets una mica reprimit/da en aquest aspecte. Hauries de fer un esforç i fotre algun clau en algun lloc més exòtic. Què et semblaria al balcó, davant dels veins/es ? Deixa't anar !


Armando Rampas

criteri@elcrit.org

Share this:

2 comentaris :

  1. Quin xollo ser balança, sempre sexe correcte (amb algunes floritures) i a més "en la seva quantitat justa"...

    ResponElimina
  2. L'oracle no s'equivoca !!!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes