Dolça tardor

AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Aquest mes t'adonaràs que les fulles cauen, les flors estan pansides, els préssecs podrits. La teva libido seguirà el mateix camí. La teva parella et demanarà coses que no seràs capaç de donar. La salut estarà ressentida i ho notaràs, això et comportarà una disminució en el rendiment del teu treball i en època de crisi no fa falta més. Prepara't per un mes difícil.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
Aquest mes si no estàs sol, o sigui, que tens parella, no et durarà gaire. Això no necessàriament serà una mala notícia per a tu. Els diners t'aniran bé. Veuràs com al teu costat la gent s'enfonsa, però tu continues amb una economia ben sanejada. La salut normal, tampoc per fer grans festes.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Tens una depressió post-vacances de cavall. Tindràs ganes de plorar, tot el mes, sense parar i cridant als quatre vents lo "mal muntat" que està tot. Aquest teu discurs tan negatiu i, perquè no dir-ho, pesat de pebrots !! Farà que tothom t'eviti quan et vegi. Ho podràs notar quan la tercera persona seguida et digui que té pressa perquè ha quedat. No fotràs ni un clau, clar !!!

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Aquest mes se't veurà més recuperat, el mes passat estaves fet un drap. Ara comences a veure la llum al final del túnel. Continuaràs solter/a i sense grans perspectives. Si tens parella, serà com si no en tinguessis. De sexe, tindràs el mateix que l`Agost. La Salut la tindràs de ferro i a la feina continues a la monotonia de sempre.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Les vacances han estat increïbles. La teva parella t'ha fet una sorpresa rere l'altre, estàs eufòric/a. Això farà que les relacions sexuals siguin més fluïdes que mai. Però per altra banda et preguntaràs com has pogut aguantar un any sencer per arribar a aquestes vacances. Que buit de contingut és tot !!!


CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Comença el primer mes, d'una sèrie de mesos, de tranquil·litat i recolliment. S'acosta l'hivern i vols començar a estalviar energia. Diners els justos, et recomano que comencis a estalviar perquè es pot veure com Andròmeda s'alinea amb la teva constel·lació i farà que estiguis en alguna dificultat.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Comença la monotonia per a tu. A la feina estaràs igual que sempre, o sigui, sense feina o en una feina trista i avorrida. Això es veurà compensat per la magnífica parella que et suporta, ell o ella només farà que mimar-te i follar-te, sobretot això últim, que ja sabem tots que és el que més t'agrada. Prepara't. La salut regular i els diners normal.


VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Tens un cos increïble, t'agradaràs més que mai. Posa't roba justeta, deixa'ns gaudir de veure't. Insinua't a tothom, passeja't i fes-nos enveja. Fornicaràs com mai, de moment, aquest mes, i no servirà de precedent, amb la teva parella. Però tothom estarà pendent de tu. La salut esplèndida i els diners a grapats !!

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Estaràs més enamorat/da que mai de la teva parella, li perdonaràs tots aquells petits, molts petits, defectes i et trobaràs a la glòria amb la seva companyia. De diners normal, la salut fenomenal i, a la feina, finalment començaràs a recollir els fruits esperats.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Aquest mes veuràs alcohol en excés. Potser et convé, potser no. Això et farà perdre el nord i potser faràs més d'una cosa que et perjudicarà, almenys a curt termini. Podries trobar-te algú com tu, del sexe que t'agradi, i fer grans "escarafalls". Estarem vigilant els carrers per veure com t'hi rebolques.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Continuaràs encès/a com una teia. Si no tens parella busca'n una i, si la tens, ja t'hi pots aprofitar. Fes que els veïns ho sentin. La salut correcte, els diners bé i a la feina....deixe-m'ho estar.


CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Aquesta tardor serà complicada per a tu. Tindràs problemes de salut i això et complicarà la vida laboral i al mateix temps farà que el sexe no aparegui al teu diccionari, almenys una bona part del mes. Aprofita per llegir algun llibre d'autoajuda o algun llibre que et transporti lluny d'aquí.

Armando Rampas

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes