L'art de les muses

EUTERPE: BAT FOR LASHES


Natasha Khan, britànica de pare pakistanès, és la cantant de Bat for lashes, grup format als seus inicis per quatre noies. Al 2007 però, Natasha decideix continuar en solitari amb el seu projecte musical junt al seus instruments: baix, clavicordi i piano. La música d'aquest vampira guarda molta relació amb artistes com Björk, Kate Rush o CocoRosie, melodies impregnades de fantasia, màgia i una mica de provocació. Després de l'èxit del seu últim àlbum Two Suns, aquest setembre surt una edició especial d'aquest, on s'inclouen versions de cançons de The Cure o Kings of Leon, i algun que altre documental. Lady Godiva el comprarà.Bat for lashes, una musa que desprèn misteri.


Àlbums recomanats: Fur and gold (2006); Two suns (2009).

Cançó: What a girl to do; Horse and I

Moment per a escoltar-la: Posa’t els cascos i surt a fer un passeig quan cau el vespre, et sentiràs a un conte de fades : Pearls Dream.


LA COMPILATION: “tristesa”

"Pocas músicas resultaban no tener una larga historia de sufrimiento detrás, no haber sido compuestas en medio de la opresión, el exilio, la guerra, el hambre. Así y todo, después de unos cuantos minutos de escuchar, me encontraba moviendo la cabeza y diciendo: "No, no es lo suficientemente triste . Quiero algo realmente triste". Mientras escribo esto, mi búsqueda continúa; debo encontrar la música que, sin lugar a dudas, sea la más triste del mundo . Pero el trabajo realizado hasta ahora me ha conducido a una idea reveladora: la música que intenta abrazar la tristeza, que aspira a enterrarse en ella, se encuentra destinada a carecer de verdadera tristeza. La música verdaderamente triste es por lo general celebratoria de la superficie, incluso festiva: música de personas intentando alejar el dolor, sumergiéndose por un momento en las alegrías pasajeras de la vida. Ésta es la tristeza que se encuentra en el borde de una sonrisa, la sombra pensativa que sigue al placer de estirar los brazos "- Fragment de La música más triste del mundo Kazuo Ishiguro, 2003-Fins un altra,


Lady Godiva

Share this:

2 comentaris :

  1. Bat for lashes. Misteriosa i amb un toc (massa) Björk. Massa atractiva.

    ResponElimina
  2. fantàstic !!! Et recomano el CD "Viva la tristeza" !!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes