Preguntes i més preguntes

Encara podem caure més avall. El problema serà que mai sabrem perquè i com ha passat tot això. Fins ara potser no havíem despertat o no podíem despertar-nos i preguntar d'on venia el problema: serà la pura naturalesa humana? serà el sistema ? serem nosaltres que alimentem, acceptem i afavorim aquest sistema creient que no hi ha més remei (perquè no coneixem res més)? Som capaços de canviar de paradigma ? Què deuen pensar els que han tingut la sort i la desgràcia de viure en els dos sistemes ? Estem vivint en el colapse del sistema capitalista?Què passa ?

Mentrestant, gaudiu d'aquesta humil revista que us vol informar, donar-vos entreteniment, culturitzar-vos etc. i tot de manera altruista i gratuïta, com ens agrada !!!

No us perdeu el "Tu mateix" d'aquest mes !!!

Article 29

  1. Tota persona té deures envers la comunitat, ja que només en aquesta li és possible el lliure i ple desenvolupament de la seva personalitat.
  2. En l'exercici dels drets i les llibertats, tothom estarà sotmès només a les limitacions establertes per la llei i únicament amb la finalitat d'assegurar el reconeixement i el respecte deguts als drets i llibertats dels altres i de complir les justes exigències de la moral, de l'ordre públic i del benestar general en una societat democràtica.
  3. Aquests drets i llibertats mai no podran ser exercits en oposició als objectius i principis de les Nacions Unides.


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes