El juny com un puny


AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
ABSTENIR-SE DE LLEGIR-LO ELS QUE NO HO SUPORTIN.

AQUARI (del 20 de gener al 20 de febrer)
Veuràs tots els colors accentuats, estaràs més sensible que mai a tot, al tacte, a les olors. Això pot tenir unes quantes explicacions que hauràs de descobrir. Potser et convertiràs en un home/dona llop.

PEIXOS (del 18 de febrer al 20 de març)
La teva essencia espiritual es veurà molt incrementada aquest mes. La gent del teu voltant pensarà que t'has trastocat una mica, i segurament serà veritat. Intenta no exagerar i limitar la teva eufòria. Gaudeix de l'estiu i apart de ser tan espiritual, practica una mica allò que ja sabem. Encara que sigui tàntric.

ARIES (del 21 de març al 20 d’abril. )
Aquest mes veurem l'artista que tens dins. Aquest mes la sort et somriurà. Aprofita-ho.

TAURE (del 21 d’abril al 20 de maig)
Malgrat la crisi estàs content. Sembla que la feina encara et durarà uns mesos que no t'esperaves i potser trobaràs una parella, però t'ho hauràs de treballar.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Ara que acabes de celebrar el teu aniversari, o que l'has de celebrar, et sentiràs més realitzat/da que mai. No tindràs problemes de diners, però no tindràs gaire feina.

CÀNCER (del 21 de juny al 21 de juliol)
Continues essent tan extrany/a com mai. Ets un bitxo estrany, ho saps i t'agrada però al teu voltant ja en comencen a estar farts d'aquestes teves paranoies. Potser t'hauries de medicar.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost)
Les vitamines del mes passat van fer la seva funció. Aquest mes estaràs eufòric/a i molt animat/da. Els diners comencen a anar justos, però potser tindràs un cop de sort. De totes maneres t'hauràs d'esforçar per a què la sort et somrigui.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Nòvios i novies del passat vindran a la teva vida una altra vegada. A veure com gestiones tot això. Armando et recomana que escoltis el teu cap i no facis cas a aquelles pulsions que tens en aquella zona, t'estalviaràs problemes.

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Aniràs balancejant d'un costat a l'altre. No saps cap on vas i aquest mes continuaràs igual. Molt sexe de tots els colors i gratuïts perquè de diners ni un.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 21 de novembre)
Deixa l'amor i dedica't a la música o alguna altra cosa. Les coses et van de mal en pitjor. La crisi et tocarà de ple. No serà el millor mes de l'any.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Ets una bomba sexual i totes s'aproparan a tu, ets guapo/a i estàs d'alló més sexy. La teva parella et vigilarà d'aprop, i farà bé. Deixa't estimar i gaudeix dels teus atributs. De diners en tindràs i de salut encara més.

CAPRICORN (del 21 de desembre al 19 de gener)
Tindràs algun petit conflicte amb la teva parella per temes que sempre es repeteixen i no heu sabut solucionar. De totes maneres, com que ja us coneixeu, no anirà a més i tot acabarà tranquil com sempre. Sexe, el necessari i de diners també.


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes