recordatori... FELICITATS!!!

Moltes felicitats!! Moltes felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaats!!!!
5 anyets ben portats!! Felicitats CriTeri!!! I com no, el Fest-ho tu li fa un petit regalet!!!!



Eiiiii!!!! Com ja sabeu, estem d’aniversari!!!! Tot i que aquesta humil secció és prou nova, no deixa de sentir-se orgullosa de participar en un projecte com aquest, ple d’imaginació i amb tot un munt de gent amb ganes de dir coses. Com a petita peça que forma part d’una gran màquina... aquest més, al Fes-t’ho tu farem el més petit dels tallers realitzats durant aquests últims mesos...

Serà un petit recordatori (molt senzill i amb material reutilitzat, com sempre) per a tots els participants del CriTeri i que tots vosaltres podeu fer a casa vostra posant el vostre granet d’imaginació!

Bé, ja no m’enrotllo més i anem per feina:

Amb tot aquest material farem unes super pincetes per posar a la nevera i poder deixar penjades les notes-recordatori!!
Un cop tingueu el material, ja podem començar...Decidim on anirà l’iman i fem una petita marca. Podem enganxar (al final) l’iman directament a la fusta, o podem fer un forat a la pinça (abans de pintar) per encabir-hi l’iman.

Per tenir un millor resultat, és millor desmuntar la pinça de manera que puguem pintar còmodament. Quan les tenim desmuntades podem passar una mica de paper de vidre per polir una mica la fusta.

Llavors podem pintar primer una capa de “multiusos” que ens servirà per evitar fer tantes capes de pintura a la fusta. Si no tenim aquesta pintura “multiusos” no hi ha cap problema, només haurem de tenir més paciència i fer més capes fins tenir el color que ens agradi, no oblidem que la fusta és porosa i anirà absorbint la pintura.

Un cop ja està seca la capa base decidim el motiu de decoració. Podem fer servir alguna figureta que vulguem enganxar, o fer-hi un dibuix directament a la pinça, o fins i tot escriure amb un retolador fi.I al darrera enganxem l'iman.

Com sempre imaginació al poder!!

I el resultat són aquests fantàstics imans de nevera que ens serviran de recordatori...com per exemple... de què m’havia de recordar?? A si!!! Que és el Vè aniversari i durant aquests dies tindrem festeta!!!

Bon CriTeri!!

Share this:

2 comentaris :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes