Tap de suro

Per fer el Fes-t'ho tu d'aquests mes només ens caldrà agafar algun dels vins recomenats a la secció Botellón i començar a beure!! (bé millor que ens ajudi algú, sino podem acabar una mica malament!!)



El material estrella d'aquest mes són els taps de suro


En aquest cas hem decidit fer un estalvis per la cuina de forma molt senzilla (com sempre, la vostre imaginació és el que compta!)
Hem agafat una fullola de fusta i la hem tallat a la mida desitjada:

Un cop ja tenim la fullola retallada comencem a posar els taps de suro a sobre, de manera que podem veure quina distribució ens agrada més. En aquest cas, nosaltres els hem posat sencers, però una altre solució seria tallar-los per la meitat de manera que en necessitaríem menys taps.

Quan ja els tenim tots posats comencem a enganxar-los un a un, nosaltres hem fet servir una cola especial per fusta, però si voleu també podeu fer servir silicona calenta, o cap altre producte que enganxi bé superfícies poroses.


Vuaaaaaaaaalà!!! ja ho tenim!! Com us he dit abans, el procés és molt fàcil!!!
Si volem però, ho podem complicar una miqueta i envoltar els taps de suro enganxat en un marc de fusta (que també podem pintar al nostre gust...). A continuació teniu un exemple que he trobat a internet de com pot quedar:

Una altre manera de fer els estalvis és posal-los en vertical (primer ens hem d'assegurar que tots tenen la mateixa alçada). Enganxar-los entre ells amb una mica de cola, i finalment lligar-los amb una brida de ferro, o fins i tot amb uns cordills d'espart. A continuació podeu veure un exemple que he trobat a internet:



Evidentment, el món del tap de suro no s'acaba aquí!! Podem fer mil coses!! Així que aneu bebent vi ja vorem que podem fer!!

Bon CriTeri!!!

Share this:

2 comentaris :

  1. Per fi tindrem uns estalvis que no serveixin de tallant a la vegada. Molt bé

    ResponElimina
  2. cada vegada amb sorprens mes pro i allo que tu i yo saben? per cuant? de totes maneras aixo mha gradat molt Petons ROSA

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes