Grassa pel fred


AVÍS IMPORTANT: EN AQUEST HORÒSCOP POT HAVER-HI PARAULES OFENSIVES.
LLEGIU-HO ENCARA QUE NO HO SUPORTEU !!



AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Vols ser cosmopolita i veure el món, vols ser un Pink Floïd. Busca`t una Ingrid o un Josep Mª, lloga't un hotel a algún lloc i forniqueu, per tocar el cel. Gaudeix del seu culet. Imagina't que estàs a Valldemosa amb en Michael Douglas, o amb la Shakira a qualsevol illa del Carib.El que tu vulguis.


PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
El teu ego fa dies que et traeix i ho seguirà fent aquest febrer. Sembla que se t'ha congelat la neurona des de fa molts dies. Et creus més "puta" que els altres i resulta que les freqüències solars han afectat alguna cosa dins del teu cap i ets tan mediocre com la majoria de nosaltres. Algú t'ho ha de fer veure. Has de ser tu que ho vegi. Mentrestant hem de suportar-te. Buf ! Quin pal !

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril )
Aquest febrer seràs un instrument que ocuparà tot l'espectre dels sons greus, aquells que són capaços de travessar parets més gruixudes que les muralles de qualsevol castell. Esperem que utilitzis aquest do a fi de bé.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Tossut/da però terriblement sexy. I aquest febrer més que mai. Pren molta cafeïna per aprofitar el temps. Crema tot l'oxigen que puguis. Busca't alguna puta o alguna fulana, o algun puto o fulano. Diverteix-te com un nen/a, com si no coneguessis els límits.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Estaràs fart de veure les notícies, de veure màquines perfectes, de discursos buits que sonen a repeticions a Copy/Paste. Tot amb la mateixa cadència de pluges i gotes constants de mentides. Ningú pot enyorar això que s'ensorra. Fes-te astronauta i busca la veritat "allà fora". Si arribes avisa, o millor, no avisis.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest mes pots agafar les teves pinces, les que fas servir per fer mal allà on arribes i te les pots fotre pel cul. No emprenyis més als que estem al teu voltant. Ja n`hi ha prou ! Aprèn a cuidar als altres amb més exquisitesa que a tu mateix. Algun visionari, fa molts anys ja ho predicava. Ja no és nou. Sembla que no te n`has adonat.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Ens miraràs des del cel, allunyat, des de l'espai, a través d'ones ultraviolades, infraroges i explosions solars nuclears. I des d'allà, entremig de partícules d`Hidrogen, des de la distància i l'alçada, amb la mirada fixa, sense escrúpols, però amb certesa (i al mateix temps la incertesa). La connexió, aquest febrer, estarà lluny d'establir una comunicació fluida. On aniràs a parar ? Perdut en la immensitat dels teus pensaments.

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Bones notícies aquest febrer. Tot està en marxa, endavant. Bufa el vent de popa i la brúixola marca cap on ha de marcar. Semblava complicat però ens en sortirem. Felicitats Verge, aquest mes es veurà el final del túnel, veuràs els cartells que confirmen que la teva direcció és correcte i això t'omplirà de felicitat.


BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Aquest febrer serà un mes tranquil, d'impàs, d'entremig, de ben bé no sé què, ni com ni perquè. Armando no acaba de veure si serà la calma abans de la turmenta o un principi d'un llarg temps de calma. Repassa la geografia del cos que tinguis més aprop, que això sempre va bé per passar aquests temps confosos i tranquils.

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Et matarà la mirada que plora i diu que no. El teu amor et negarà el que pensaves que era teu. I al vespre, amb el fred, malgrat hagi sortit el sol, i t'adonis que no és de dia ni de nit, i que no tens alló que pensaves que era teu i et faci mal. Que t'estimen massa i al mateix temps massa poc. I t'entri aquella nàusea que va explicar Sartre. Noi/a, saps què, tampoc ningú té la solució. Endavant i ja passarem !! Gas.


SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Et saps totes les cançons i t'agraden. Aquest febrer tindràs moltes gales i festivals. Seràs aclamat/da. Veuràs festes de colorins a cada finestra que obren els nous matins, universos de festa, llums, orquestres i banderoles.


CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Aquest febrer la barca anirà on voldrà. Vigila no encallis, vigila la major i les pedres i els vents. Estira't, relaxa`t i deixa còrrer el vent entre els teus cabells, en els que ja hi ha caigut neu des de fa uns quants anys. Deixa que faci el que vulgui aquest collons de barca i si hem d'encallar, encallarem, però el gaudí de deixar-se dur per el paradís del destí, també deu tenir la seva recompensa. 

Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 
armandorampas.criteri@gmail.com

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes