2012

BONES FESTES, BON NADAL, FELIÇ 2012 !

Encarem un nou any amb tota la maquinària del criTeri apunt, malgrat tot siguin mal auguris, a nosaltres no ens queda més remei que aguantar i, senyors i senyores, lectores i lectors, estem apunt, tenim tota la tinta digital, les nostres idees i ganes de tirar endavant preparada per aguantar les retallades econòmiques i financeres i el que hagi de caure. Pas a pas, cap endavant, compartint idees i visions del món. Perquè el criTeri és això, un reflex plural de moltes coses, un popurri interessant, un intercanvi a cost 0.  No podem fer res més que el que fem. Ànims a tots !!!

També us volem anunciar que aquest mes el Concurs està en període de reflexió. Després de molts concursos, els responsables es prenen una temporada sabàtica de la qual, esperem, tornin amb noves idees i ganes ! Els enviem molts ànims i sobretot un gran agraïment pels bonics moments que hem passat amb els seus desafiaments. També excusen la seva presència els Italians ja que estaran 2 criTeris sense aparèixer degut a que estan fent una travessia per l'Atlàntic direcció a la Martinica, bon viatge d'anada i de retorn !!

La resta tot igual. Amb ganes d'encarar un 2012 on s'espera de tot, crisis, retallades i potser la fi d'una era, tal i com ja anunciaven els Mayes. En fi, passi el que passi, aquí estem !!

Salut i criTeri !





Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes