Fem una copa per cel·lebrar-ho!


Moltes Felicitats CriTeri!!

Aquest mes ja fem 6 anyets!! I per celebar-ho que tal un vinet d'aquells que ens proposa el nostre company Botellón!! Però un moment...on deixem les copes??????


Fa uns dies que he començat un curs de com crear una empresa...De moment no se si serà l'objectiu, però mentres escolto com n'és d'important ser emprenedor, estic envoltada de companys amb idees genials!! I sobretot amb molta il·lusió (però no la d'en Mas!!). És per això que des d'aquí els convido a tirar-se a la piscina i els felicito per l'esforç!!
Doncs bé, una de les companyes, la Meritxell, és una artista! I vol muntar la seva propia botiga de coses creades per ella de forma única i exclusiva (Ca la Patots). Moltes d'aquestes coses són amb material reciclat i el Fes-t'ho tu de seguida va veure un fitxatge boníssim per a un número del CriTeri... on deixem les copes???? Doncs en uns posa-vasos moníiiiiiiiiiiissims!! Ara ho veureu!!

Primer de tot hem de buscar retallets que tinguem per casa d'altres manualitats que haguem fet.
S'han de tallar tiretes 1 a 2 dits d'amplada aprox. depen de lo groixut que ho vulgis fer.
Cusses les 3 tiretes per una banda, i començes a fer la trena (en el cas que tinguis retalls petits s'haurà de cosir una amb altre per poder-les fer més llargues). Per un posa-vas més o menys necesites 4 o 5 pams de trena.

Seguidament fas una puntada a la punta i, cargolant una mica la trena, vas fent puntades una a d'alt i l'altre a baix , sempre al mig de la trena perque es vagi unint i enfortint la peça.


Un cop la tens tota cargolada has de polir l'acabament fent que aquest final s'amagi entre l'ultima volta que has fet perque quedi més polit.

Espero que us hagi agradat molt i que en feu vosaltres! Recordeu que si en feu podeu enviar-nos fotos a criteri.redactor@gmail.com

I si voleu veure que fa la Meritxell remeneu per aquí!!


Share this:

1 comentari :

  1. Com mola!!!!!!!!!!!

    Amb aquesta explicació sembla molt facil de fer!!!!

    O haurem de provar!!!!

    Moltes Felcitats!!!!!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes