No tindrem un duro...

La generació dels que estem entre els que han acabat la universitat i els 40 tenim una cosa en comú, la majoria hem pogut estudiar, hem vist el naixement d’Internet, que ens permet aprendre qualsevol cosa inimaginable, i hem viatjat una mica perquè era fàcil. Això si, no tindrem mai una casa pagada ni un duro al banc.


Els que fem aquesta revista estem en aquesta franja, la reflexió que podem fer es si preferim no tenir tants estudis ni tanta cultura però més pasta. Mai a la història hem tingut tanta gent preparada amb tanta poca feina.

Es veu que tot no es pot tenir, que ens interessa més el coneixement o els diners?, si s’hagués de triar jo votaria el primer, costa més d’aconseguir però també més de perdre. Així que content.

I ja que que parlem de diners: perquè no ens inventem una moneda i passem una mica de l’euro?. Aquesta moneda es podria dir CriTeri així la gent pensaria abans de gastar. Si creieu que això està molt lluny de ser possible heu d’escoltar els dos últims podcasts de l’internauta on expliquen que són els diners i que una moneda complementària és més possible que mai.

La secció del mes: Cada mes en l’Editorial comentem una secció i aquest mes  li toca a la secció més llegida del mes passat “Observaciones aleatorias”. Aquest mes va sobre les relacions entre banquers i polítics, no us el perdeu!

Observaciones aleatorias: Una sección que, inspirada en la mítica serie Seinfeld, no va sobre nada. Cada mes se repasan cuestiones de actualidad (o no) en una serie de reflexiones inconexas, intentando sacar una sonrisa a partir de las incongruencias de la Sociedad que hemos creado…


Salut i Criteri


Editorial


Share this:

1 comentari :

  1. M'encanta la idea del criTeri com a moneda !
    Quant val ?
    3 criTeris.
    M'agrada !!

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes