One, two, three for (sic)!

Que ens jutgin com vulguin, que s'entretinguin!! No claudicarem. Ens hem cansat de tant imbècil! Volem tornar a les coses simples i irrefutables: l'amor, la passió, els somriures...una micra, un neutró, un parameci i un microxip nipó!

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest febre serà un cant a l'art menor, a les coses fàcils i les coses normals. Celebra les coses simples perquè son regals per als guanyadors/es com tu!

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Tots els teus amics/gues son tant fràgils i sexy's i livians/es, semblarà que flotin, sense fricció, sense tocar enlloc, però la seva fredor et farà pensar que potser estan fetes de cristall, sense calor, com fets/es de vidre fred de l'hivern. Hauràs de gaudir de la fredor que t'envoltarà aquest febrer. Esperem que s'escalfi més el tema a mida que comenci la primavera (encara està lluny!).

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Si es para el temps no t'oblidis de respirar. T'has de mantenir i, si tens la oportunitat, expandeix el teu amor! No podran dissimular l'enveja que tenen els que estan apagats davant una llum brillant com tu!

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Tots, de vegades, estaríem plorant sense parar quan arriba el vespre i no veiem la llum del dia brillar. Aquest febrer semblarà fosc, del color de l'univers. Recorda que també hi ha punts de llum que ens ensenyen el camí. Busca'ls!!! Vindran èpoques amb més llum, és qüestió d'aguantar un mes.

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
Aquest febrer arrassaràs, tothom cridarà al voltant teu. S'exhaltaran per la visió d'una persona excepcional com tu!

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest Febrer tu pots fer que es pari el mon si tan sols ens regales un segon del teu temps! Ens pots regalar tot l'univers però preferim que estiguis al nostre costat, acompanyant-nos com tu saps!

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
El teu talent imparable en forma d'asteroide de color de jade no s'apagarà i aquest febrer tornarà a sortir com un volcà que explota i escup tot l'art que té dins!! Volem gaudir de la teva mirada, de les teves habilitats. Les has tingut oblidades. Aquest febrer ressucitaran !! Ajuda-les, recupera aquests hobbies que un dia vas creure possible que fòssin la teva futura feina. Tot és possible! La il·lusió no ens la robaran!

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Què vols que et digui, que tot aniria tal i com et pensaves? No t'ho puc dir. Aquest febrer veuràs que el que tens és el millor que podíes aconseguir. No has escoltat fins ara. Mentre estaves jugant la teva parella es pensava que estaves estimant. Això passa factura. De totes maneres sempre has estat "lo mas de lo mas". Evita posar-te notàlgic/a. No cal que demanis perdó pels errors, ja estan perdonats. Aprèn a ser millor persona, aquest febrer ho aconseguiràs!

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Com canvia tot de color, lo què era bonic avui és lleig o potser encara és més bonic! Tu tries i Armando t'aconsella que siguis feliç i enfoquis les coses pel costat bonic. La cervesa sense alcohol, no està malament però demana una mica d'esforç. Tot anirà bé, només s'ha de tenir paciència. La casa al costat del mar blau arribarà però ha d'esperar!

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
Et donaran calor, i resolució, i et trauràs de sobre aquesta ansietat que t'apreta i et fa plorar. Tindràs tot el que vols al teu jardí, llum, pau, ocells que cantaran per tu, olor a terra, a aire! Surt a fer un passeig malgrat faci fred!

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Què se sent quan s'és tan jove i lliure? Què se sent quan voles sobre el mar? Tornaràs a dormir sobre nous projectes de sublevació, entre pobres atacs de sinceritat. Aquest febrer no perdis el temps programant la teva gran evasió, mentre tens aquests altius deliris de seguretat.Quan el temps està de més, quan ets etern...potser somiaràs que encara tens moltes més oportunitats. LES TENS!!

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
Resulta estrany però aquest febrer estaràs cansat/da de tanta moda i ser tan fashion. Tan diferent, tan natural, tan divertit/da i especial, tan superguai. Francament, veuràs lo insubstancial que és tot plegat. Busca l'essència, busca el color de les mirades, oblida't de les "disco-parties". Afronta les teves incerteses, t'omplirà més que el nou iphone!


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

1 comentari :

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes