Carta VI: "pets"

Hola!

Com va tot? Per aquí anem suportant l'hivern. I sí, fa fred, tant fred com calor a l'estiu. 
Avui et volia explicar que per aquí, com a herència anglosaxona, suposo, senten una autèntica adoració malaltissa per els animals de companyia ("pet" en anglès). 


Us poso una foto molt ilustrativa com a pinzellada per a què s'entengui una mica el caire melodramàtic de la situació. Com que fa aquest temps tan extrem, a l'estiu CALOR i a l'hivern FRED...què has de fer amb el teu animal de companyia? Doncs passi el que passi sempre ha d'estar aprop teu. Què passa si has d'anar al supermercat i no pot entrar dins? Doncs deixes l'animal al cotxe, amb el motor engegat i la calefacció o l'aire acondicionat a tot drap mentre tu et compres el que et faci falta.

I repeteixo, això només és una pinzellada de la situació. A mode de resum i per a què us feu una idea, us diré que si algún dia us heu de reencarnar en algun animal, que sigui un animal de companyia d'alguna familia mitja americana! A favor seu diré que està bé que triomfi l'amor i, en el cas dels animals de companyia, és autèntic amor i devoció!

Les conclusions us les deixo a vosaltres!

Aquí va la foto, UOP!!

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes