Venim del Mono!!!

Barrejats entre tantes comoditats i tecnologia ens oblidem sovint que venim del mono i que això ens tira. Vulguem o no son els nostres gens. La secció que s'estrena aquest mes va de monos, es diu “Mono-logos” i crec que ens sorprendrà a tots. Aquí el seu autor ens ha escrit una idea del que ens espera:

Los monos Tobías, Lui y Lisa inician una nueva aventura desde las montañas de Virunga. Me han ofrecido viajar con ellos. Quieren compartir sus reflexiones sobre la conducta humana con nosotros. Yo me apunto, puede ser divertido. ¿Te animas?

El mes de Febrer és curt però ple de canvis a la revista, nova secció sobre monos, retorna la secció “Va de fotos” i “La Columna”, la “Cocinereta” ens presentarà la segona recepta, "Llaminadures electròniques" té una col·laboració molt especial que ens ensenyarà un munt de recursos de la xarxa i molt més.

Lamentant-ho molt també tenim una mala notícia, la sèrie Mekanika es va acabar i aquest mes no tenim un nou "Llamp de contes"; però és per un bon motiu, està preparant material per un concurs, molta sort David Barón.

Agraïm que feu difusió de la revista i estem oberts a les col·laboracions!
Salut i CriTeri!

Editorial


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes