Passi i vegi! 8 anys!!

8 anys! Aquest mes és l'aniversari del criTeri i amb ell d'aquesta secció. La més vella del criTeri! Enhorabona a tots!

AQUARI (20 de gener al 20 de febrer)
Aquest març hauràs de vigilar la salut! L'amor i els diners estaran estables. Tapa't!

PEIXOS (18 de febrer al 20 de març)
Aquest mes les estrelles s'han alineat els astres en favor teu. La conjunció de Saturn t'és favorable i farà que no vegis a qui no hagis de veure. Tot anirà perfecte.

ARIES ( 21 de març al 20 d’abril)
Aquest març t'aprimaràs. Entraràs a la vida moderna, pressa i connectivitat. Intenta mantenir-te en pau amb tu mateix/a.

TAURE (21 d’abril al 20 de maig)
Fa temps que no saps el que és l'amor. Aquest març se t'obriran portes que fa temps que estaven tancades. Estigues alerta!

BESSONS (del 21 de maig al 20 de juny)
L'amor t'envoltarà. Nous viatges i noves fronteres per creuar apareixeran davant teu, fes el pas i creua tot el que se t'aparegui per davant.

CRANC (del 21 de juny al 21 de juliol)
Aquest mes serà el mes de les cançons d'amor. Tingues pietat, ens agraden, però no tant! Seràs un autèntic/a "pastelote"! Un xic insuportablement dolç/a. Tang de taronja.

LLEÓ (del 22 de juliol al 21 d’agost.)
Aquest mes que començarà el bon temps trobaràs a faltar la costa, la posidònia, l'olor del mar, els vaixells, els caps de la major que xoquen contra els màstils al ritme del vent....Març mediterràni total!

VERGE (del 22 d’agost al 21 de Setembre)
Març, marçot, mata la vella a la vora del foc i la jove si pot. Temps variable i de vegades perillós per la salut i l'amor. Vigila!

BALANÇA (del 22 de setembre al 22 d’octubre)
Noves oportunitats apareixeran aquest març. Comença a posar rumb a la direcció que més t'agradi. Els vents bufaran d'empopada, lents, però segurs, et portaran a bon port!

ESCORPÍ (del 23 d’octubre al 21 de novembre.)
El mes de març serà de vins i roses. Un mes molt aromatitzat, d'olors intenses. Busca les que son agradables i t'indicaran el bon camí.

SAGITARI (del 22 de novembre al 21 de desembre)
Aquest mes serà blau, blau d'aigua, de brisa, de mar, de records, de viatges, de paisatges. Concentra't en les coses bones i rebutja les dolentes.

CAPRICORN (del 22 de desembre al 19 de gener.)
No hauries de rebutjar les bones oportunitats que arribaran aquest març. Grans oportunitats!!!!


Armando Rampas
Per a consultes, suggerències o soborns: 

Share this:

1 comentari :

  1. Felicitats per la secció vella i sàvia. A més, aquest més l'has encertat de ple, aquest cap de setmana me'n vaig a la platja a disfrutar del blau que comentes i sembla que farà bo

    Una abraçada a l'hora que sigui

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes